Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Luksus tālrunis PRADA no LG 3.0 būs pieejams arī Latvijā

Līga Rutkovska, 14.03.2012. 12:22

Nākamnedēļ tirdzniecībā Latvijā nonāks ilgi gaidītais PRADA tālrunis no LG 3.0. Šis ir jau trešais LG Electronics (LG) un PRADA veiksmīgās sadarbības rezultātā radītais tālrunis, kas apvieno PRADA unikālo stilu un LG inovatīvās tehnoloģijas. PRADA tālrunis no LG 3.0 izceļas ar vienu no lielākajiem (4,3 collu) un spilgtākajiem (800 nitu) skārienekrāniem pasaulē.
Luksus tālrunis PRADA no LG 3.0 būs pieejams arī Latvijā

PRADA tālrunis no LG 3.0 nodrošina ne tikai iespaidīgu funkcionalitāti, bet arī unikālu lietošanas pieredzi. Ievērojot minimālismu dizaina stratēģijā, tālrunim ir speciāli radīts interfeiss ar unikālām melnas, pelēkas un baltas krāsas izvēlnes iespējām un ikonām. Turklāt jāpiemin, ka vairākas lejupielādētās aplikācijas iespējams saskaņot ar tālruņa kopējo interfeisa dizainu. Izmantojot tālruņa īpašo interfeisu, lietotāji var novērtēt arī visas jaunākās Android Gingerbread operētājsistēmas priekšrocības ar iespēju vēlāk veikt atjauninājumu uz Android Ice Cream Sandwich.

Tālruņa lielais (4,3 collu) un spilgtais (800 nitu) skārienekrāns ļauj ērti pārlūkot foto vai citu saturu pat spožā saules gaismā. Savukārt ar 8MP kameru un līdz pat 8GB atmiņas ietilpību visi 'Life is Good' momenti var tikt iemūžināti un baudīti augstākajā kvalitātē. Elegants un iespaidīgs, PRADA tālrunis no LG 3.0 var lepoties arī ar 1.0GHz divkodolu, divkanālu (Dual-Core/ Dual-Channel) arhitektūru ātrdarbīgai veiktspējai, kā arī divu joslu (dual-band) wi-fi efektīvai interneta pārlūkošanai.

Elegantajam PRADA tālrunim no LG 3.0 ir pilns skārienekrāns un PRADA Saffiano zīme uz tālruņa aizmugurējās daļas, kas ir kā personisks akcents produkta askētiskajam dizainam. Rūpīga darba un pētījumu rezulātā LG un PRADA izstrādājuši Saffiano zīmi ar neregulāru formu, tādējādi padarot to par grūti atdarināmu. Katra tālruņa detaļa veidota ar izsmalcinātu vienkāršību, turklāt tajā iestrādāta arī LG radītā Iluzorā izmēra tehnoloģija (Floating Mass Technology), kas optiski vēl vairāk samazina jau tā 8,5 mm plāno viedtālruņa korpusu.

Stila viedtālrunis PRADA no LG 3.0 sniedz unikālu lietošanas pieredzi, atspoguļojot lietotāja personiskās vērtības un identitāti. Tālruni iespējams papildināt arī ar PRADA tālruņa aksesuāriem – tālruņa turētāju, Bluetooth austiņām vai elegantiem tālruņa ietvariem. Jāpiemin, ka PRADA no LG 3.0 ir pirmais un vienīgais tālrunis, par kuru lietotāji atsaucās kā "iekārojamu" Android tālruni ar "emocionālu pieskārienu".

Specifikācijas PRADA tālrunim no LG 3.0:
Operētājsistēma: Android Gingerbread
Atmiņa: 8GB
Ekrāns: 4.3"
Izšķirtspēja: WVGA (800 x 480)
NOVA displejs: 800 nitu
Kamera: 8MP
Procesors: 1.0GHz Dual-Core/ Dual Channel
Akumulators: 1540mAh

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV