Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LG Electronics produkti godalgoti ar prestižajām "red dot" un "iF" dizaina balvām

Līga Rutkovska, 15.03.2012. 12:34

Četrpadsmit LG Electronics (LG) 2012.gada produkti atzinīgi novērtēti ar "red dot" dizaina izcilības godalgām. Par šī gada "red dot" dizaina balvām sacentās gandrīz 60 valstu pārstāvji ar vairāk nekā 4500 produktiem no 1800 dažādiem ražotājiem. LG saņēma 12 galvenās "red dot" dizaina godalgas, kā arī atzinību par vēl diviem LG produktu dizainiem.
LG Electronics produkti godalgoti ar prestižajām "red dot" un "iF" dizaina balvām

Šī gada sākumā LG saņēma arī 14 "iF" (International Forum) dizaina balvas, sacenšoties ar 2923 kandidātiem. Atzinīgi tika novērtēts Android viedtālrunis LG Optimus 2.0 par tā unikālo lietotāja interfeisa dizainu, savukārt MACHJET printera iepakojuma dizains – par videi draudzīgu risinājumu, kurā izmantoti otrreiz pārstrādājamie materiāli.

"LG filozofijā galvenais, ka katra produkta dizainā jau ietverta lietotāja pieredze," saka LG Electronics Korporatīvā dizaina centra vadītājs Kun-pio Lī (Kun-pyo Lee). "Mūsu galvenais mērķis ir izstrādāt dizainu, kas ir ne tikai funkcionāls, bet arī rada lietotājiem pozitīvas emocijas."

Par galvenajiem LG 2012.gada "red dot" godalgotajiem produktiem:

LG LM9600: CINEMA 3D Smart TV

LG LM9600 no jaunās 2012.gada CINEMA 3D Smart televizoru sērijas aprīkots ne tikai ar jaunāko 3D tehnoloģiju un uzlaboto Smart TV funkciju, bet arī LG CINEMA SCREEN dizainu. Tikai 1 milimetru plānais televizora ietvars praktiski nojauc jebkādas 3D attēla robežas, ļaujot gūt teju vai kinoteātrim līdzīgu pieredzi savās mājās. Plānais ietvars pilnveido jaunā CINEMA 3D Smart televizora izsmalcināto dizainu, padarot to par lielisku papildinājumu pat viselegantākajam interjeram.

LG Magic Remote tālvadības pults

LG jaunā tālvadības pults ļauj maksimāli ērti izmantot pilnu televizora funkcionalitāti, pateicoties pults kontroles iespējām, kā arī ergonomiskajam dizainam. LG Magic Remote tālvadības pults forma veidota vēl ērtākam satvērienam, savukārt jaunās kontroles iespējas – Voice Recognition, Wheel, Magic Gesture un Pointing – aizvieto tradicionālās pults pogas ar intuitīvām un lietotājam draudzīgām kontroles iespējām.

LG Styler risinājums apģērba kopšanai

"The Styler" ir unikāls risinājums apģērba kopšanai, kas kalpo arī kā mūsdienīgs un elegants papildinājums telpas interjeram. Tā priekšējā skārienjūtīgajā panelī iestrādātas viegli izgaismotas kontroles iespējas. "The Styler" izmanto tvaika cirkulāciju, kas izlīdzina apģērba valkāšanas laikā radušos burzījumus, kā arī mazina nepatīkamu aromātu. Tāpat šis produkts palīdz uzturēt apģērba svaigumu, izmantojot dažādas smaržas, kas tiek iesmidzinātas audumā. "The Styler" ir labākais risinājums, kas ļauj profesionāli saglabāt savu garderobi vienmēr svaigu un koptu.

Ledusskapis ar saldētavu apakšā, kas paredzēts ES tirgum
Mūsdienīgais un elegantais LG ledusskapis ar saldētavu apakšā (LG GB5240AVAZ) nodrošina lielāku ietilpību, turklāt tas aprīkots ar Slim Water Dispenser tehnoloģiju, kas uzlabo ledusskapja izskatu un lietošanas ērtumu. Pateicoties Zero Clearance dizainam, ledusskapja durvis var atvērt līdz 90 grādu leņķim, nesaskaroties ar sienu, savukārt lineārā kompresora tehnoloģija (A++) nodrošina īpaši uzlabotu energoefektivitāti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV