Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Panasonic laidis klajā 2012. gada Smart VIERA augstas izšķirtspējas plazmas televizoru sēriju

Oskars Lakšēvics, 19.03.2012. 10:32

Panasonic Smart VIERA jauniem modeļiem ir izcila attēlu kvalitāte, pārsteidzošs dizains un plašākas savienojamības iespējas.
Panasonic laidis klajā 2012. gada Smart VIERA augstas izšķirtspējas plazmas televizoru sēriju

Kompānija Panasonic ir nākusi klajā ar 2012. gada Smart VIERA augstas izšķirtspējas televizoru sēriju – VT50, GT50, ST50, UT50, XT50 un X50. Televizoru ekrānu izmēri svārstās no 42 līdz 65 collām, tām ir paplašinātas 3D funkcijas un VIERA Connect platforma, kas nodrošina pieeju lielākam skaitam inovatīvu lietotņu un produktu. Tādējādi 2012. gada Smart VIERA plazmas televizori sniedz revolucionāru, jaunas paaudzes TV skatīšanas pieredzi.

Smart VIERA plazmas televizoru modeļi sniedz izcilu attēlu kvalitāti, gan pilnas augstas izšķirtspējas 2D, gan 3D formātā, un tas nozīmē, ka lietotājs nekad nepalaidīs garām kādu detaļu, skatoties filmas, sporta sacensības vai spēlējot jaunākās augstas grafikas spēles. Visaugstākais kontrasts, vispiesātinātākā melnā krāsa un vissmalkākās krāsu gradācijas nodrošina aizraujošu skatīšanas pieredzi.

Visiem 2012. gada VIERA plazmas televizoru modeļiem ir pašizgaismojošie paneļi ar pārsteidzošiem melnās krāsas līmeņiem, savukārt Neo Plasma tehnoloģijas VT, GT un ST sēriju modeļos nodrošina augsta kontrasta filtru, bet Infinite Black paneļi sniedz augstāku efektivitāti, gādājot par baltās un melnās krāsas līdzsvaru pat spilgta apgaismojuma apstākļos. Jaunās sērijas progresīvajiem pilnas augstas izšķirtspējas 3D modeļiem ir 2500 Hz FFD (VT un GT sērijas), 24 576 gradācijas soļi, kas agrāk bija pieejami tikai profesionāliem monitoriem, un ātrdarbīgais luminiscējošais slānis izcilai attēlu kvalitātei.

Dažiem VIERA plazmas televizoriem ir iestrādāti interneta pārlūki, kas ļauj apmeklēt visas iemīļotās mājas lapas, kā arī Skype komunikāciju kamera (TY-CC20W), kas dod iespēju kontaktēties ar draugiem un radiem, vienlaicīgi skatoties televīziju. Pateicoties tālvadības lietotnei VIERA Remote App, lietotājs var baudīt īstu daudzekrānu pieredzi savā viedtālrunī vai plaukstdatorā, netraucēti pārlādējot saturu starp mobilās ierīces ekrānu un VIERA televizoru. Šī tālvadības ierīce var kļūt arī par spēļu konsoli, ļaujot baudīt spēļu lietotnes uz lielā ekrāna bez papildu vadības ierīces.

Panasonic uzticību ilgtspējīgai attīstībai apliecina arī tehnoloģiskās inovācijas jaunajā VIERA plazmas televizoru klāstā. Pateicoties plazmas paneļu kalpošanas ilgumam – līdz 100 000 stundu, Smart VIERA televizori nodrošina lietotājam ilgus lieliskas izklaides gadus, bet jaunie, uzlabotie fosfora maisījumi vēl vairāk palielina energoefektivitāti.

Panasonic arī turpina sadarbību ar Džordža Lukasa dibināto THX kompāniju, kas ir sertificējusi piecus no 3D augstas pilnas izšķirtspējas televizoriem gan 2D, gan 3D režīmā. THX sertifikācija nozīmē, ka attēlu kvalitāte tika sertificēta atbilstoši Holivudas visstingrākajiem standartiem.

Par Panasonic

Korporācija Panasonic ir pasaules līderis elektronisko preču izstrādē un ražošanā plašām sadzīves, biznesa un rūpniecības vajadzībām. Tās galvenā mītne atrodas Osakā, Japānā. Gadā, kas beidzās 2011 g. 31. martā, korporācijas kopējie neto pārdošanas apjomi sasniedza 8,69 triljonus jenu (105 miljardi ASV dolāru). Panasonic akcijas tiek kotētas Tokijas, Osakas, Nagojas un Ņujorkas (NYSE: PC) biržā. Vairāk informācijas par Panasonic un tās zīmolu – http://Panasonic.net.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV