Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

HP papildina Pavilion datoru sēriju

Katrīna Lulle, 19.03.2012. 14:49

HP papildinājis Pavilion piezīmjdatoru sēriju, piedāvājot jaunas korpusa krāsas un uzlabotas iespējas.
HP papildina Pavilion datoru sēriju

HP Pavilion g sērijas piezīmjdatori

G-sērijas datori pieejami mirdzoši melnā, zilā un rubīnsarkanā krāsā. Jaunā dizaina HP Pavilion g6 un g7 raksturīgi noapaļoti, slīpi stūri, kā arī komforts un stils ar izmeklētām detaļām - ieliektas formas klaviatūra ar "island" stila taustiņiem un ciparu tastatūru, kā arī skārienpaliktnis ar īpašu tekstūru un izliekumu. HP g6 un g7 ir iebūvēta HP tīmekļkamera, Dolby Advanced Audio un "Altec Lansing" skaļruņi, kā arī USB 3.0 ātrākai failu pārsūtīšanai.

G-sērijas audio tehnoloģijas ir uzlabotas gan ar dizaina, gan funkcionālajiem elementiem. Hromēta josla, kas aptver skaļruņus, kalpo kā vizuāls skaņas indikators, kamēr atklātais skaļruņu panelis nodrošina labāku skaņas izplatību.

HP Pavilion dv sērijas piezīmjdatori

Jaunajiem HP Pavilion dv6 un dv7 ir matēta alumīnija korpuss, kas ir pieejams elegantā pusnakts melnā krāsā. Datori labi pielāgojas rokai un tos ir ērti turēt, pateicoties ērtajam apakšējam panelim. Datoram ir Beats Audio™ un četri iebūvēti skaļruņi. Ar displeju apvienotā atklātā skaļruņu josla novirza skaņu tieši uz lietotāju.

Gan g, gan dv sērijai ir HP CoolSense, kas palīdz datoram darboties zemākā temperatūrā arī strādājot ar resursprasīgām programmām, bet HP ProtectSmart aizsargā cieto disku pret iespējamiem uzbrukumiem. Dv sērijai papildus ir inovatīvā HP SimplePass tehnoloģija, kas ļauj veikt lietotāja pirkstu nospiedumu identifikāciju.

Cenas un pieejamība

Paredzams, ka atjauninātie HP piezīmjdatori ar Mosaic dizaina elementiem būs pieejami 8. aprīlī.
HP Pavilion g6 un g7 maksās, sākot ar 349 LVL.
HP Pavilion dv6 un dv7 maksās, sākot ar 449 LVL.

Par HP

HP radītajām jaunajām tehnoloģijām ir svarīga nozīme ikviena cilvēka, uzņēmumu un sabiedrības ikdienā. Pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija HP piedāvā drukāšanas, personālās skaitļošanas iekārtas, programmatūru, IT pakalpojumus un infrastruktūras risinājumus. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) pieejama http://www.hp.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV