Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Samsung piedāvā Premium Suite programmatūras atjauninājumu Galaxy Note viedtālruņiem

Lelde Sāre, 23.03.2012. 12:37

Samsung Electronics paziņo, ka šī gada jūnija beigās Galaxy Note viedtālruņu lietotājiem būs pieejama atjauninātā Premium Suite programmatūra, kas nodrošinās plašāku multivides funkcionalitāti, jaunu S Pen irbuļtehnoloģijas aplikāciju klāstu, kā arī atjauninās viedtālruņa operētājsistēmu uz jaunāko Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiju.
Samsung piedāvā Premium Suite programmatūras atjauninājumu Galaxy Note viedtālruņiem

Premium Suite programmatūras ietvaros būs pieejama S Pen irbuļa lietošanai īpaši piemērota aplikācija S Note, kas lietotājam ļauj savas piezīmes un zīmējumus apvienot ar interneta saturu, attēliem un cita veida digitālo saturu. S Note aplikācija piedāvā virkni dažādu veidņu, kas ir ērti izmantojamas, piemēram, pierakstiem sapulcē, ēdiena recepšu pierakstīšanai vai personīgās dienasgrāmatas ierakstiem.

Savukārt Shape Match funkcija atrisinās ar roku pierakstītas matemātiskās izteiksmes, kā arī ļaus ar roku zīmētajām ģeometriskajām figūrām automātiski iegūt precīzu un regulāru formu. Papildu ērtībām S Note aplikācijā ir iebūvēts meklēšanas pakalpojums, kura lietotāji var ātri uzmeklēt nepieciešamo papildinformāciju, kā arī viegli pievienot atrastos attēlus un cita veida saturu savām S Note piezīmēm.

Atjauninātās programmatūras ietvaros būs pieejama S Pen irbuļa lietošanai piemērota aplikācija My Story, kas ļauj radīt personalizētas digitālās apsveikumu kartītes draugiem un ģimenei, izmantojot dažāda veida saturu, piemēram, piezīmes, video, fotogrāfijas, tekstu vai pat balss piezīmes.

Lai Premium Suite atjauninājumu padarītu vēl īpašāku, Samsung visiem Galaxy tehnoloģiju lietotājiem piedāvās jaunāko populārās spēles Angry Birds Space versiju, kurā bez maksas būs pieejams ekskluzīvs Galaxy Note spēles līmenis, kā arī īpašs komplekts ar 30 izaicinošiem Danger Zone līmeņiem. Šis unikālais piedāvājums būs pieejams trīs mēnešus. Plašāka informācija interneta vietnē http://samsung.angrybirds.com/galaxynote.

Savukārt video par Premium Suite programmatūras atjauninājumu Galaxy Note viedtālruņos pieejams interneta vietnē http://www.youtube.com/watch?v=RkZz2pr69DY&feature=youtu.be.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV