Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

MacBook datori, iespējams, ir nākamie, ko aprīkos ar Retina ekrāniem

zparks.lv, 26.03.2012. 13:39

Spriežot pēc pagaidām oficiāli neapstiprinātas informācijas, Apple gatavojas savus Retina Display tehnoloģijas ekrānus izmantot ne tikai ierīcēs ar iOS operētājsistēmu, bet arī iekārtās, kuras darbojas ar OSX operētājsistēmu.
MacBook datori, iespējams, ir nākamie, ko aprīkos ar Retina ekrāniem

Šādas aizdomas rodas, apskatoties pēdējo OS X 10.8 Mountain Lion kompilāciju, kurā atrodamas dažām programmām un servisiem paredzētas ikonas, kuras ir divas reizes lielākas par ierastajām. Līdz ar to, zinot, ka Retina ekrānos ir liels pikseļu blīvums, var secināt, ka, visticamāk, Apple gatavojas ar šādiem ekrāniem aprīkot arī savus MacBook Air un MacBook Pro datorus. Katrā gadījumā, ja tas arī notiks, tad, visticamāk, šie datori parādīsies vienlaikus ar OS X 10.8 Mountain Lion versiju, kura oficiāli nāks klajā šovasar. Jaunā operētājsistēmas versija būs nopērkama tikai elektroniskā veidā, izmantojot Mac App Store.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV