Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Toshiba piedāvā jaunu Satellite klēpjdatoru sēriju

Edgars Gertners, 27.03.2012. 10:10

Toshiba Europe GmbH ziņo par jaunu klēpjdatoru sēriju, kas piemērota kā privātai, tā biznesa lietošanai. Satellite C, L un P sērijas klēpjdatori, kā arī Sattelite Pro sērijas datori atkarībā no specifikācijas spēj attēlot gan 2D, gan 3D saturu. Īpaši jāizceļ Sattelite P855 klēpjdators, kas ir pirmais Toshiba klēpjdators, kas piedāvā baudīt 3D attēlu, neizmantojot 3D brilles. Toshibas mērķis ir piedāvāt augstākās klases tehnoloģijas par saprātīgu cenu – tieši tāpēc radīta Satellite sērija. Eiropā tā būs pieejama no 2012. gada otrā ceturkšņa.
Toshiba piedāvā jaunu Satellite klēpjdatoru sēriju

C sērija

C sērijas modeļi ir cenas ziņā demokrātiskākie, taču vienlaicīgi nodrošina plašu nepieciešamo funkciju klāstu. C sērijas modeļi galvenokārt atšķiras ar ekrāna izmēru. Piemēram, C850 un C855 ir viegli un ērti pārnēsājami, tomēr tiem ir pietiekami liels ekrāns – 15,6 collas, savukārt C870 un C870D modeļiem ir 17 collu ekrāns.

C sērijas modeļi pieejami četrās pievilcīgās krāsās – melnā, baltā, sarkanā un sudraba. Attēlu izšķirtspēju palielina augstās kvalitātes TruBrite ekrāns, kā arī LED pretgaisma. SRS audio kvalitātes uzlabošanas tehnoloģija optimizē klēpjdatora skaņu gan balansējot, gan bagātinot audio signālu.

Dators aprīkots ar DVD vai Blu-ray disku lasītāju, SD karšu lasītāju, kā arī virkni iespēju ātrai datu pārraidei, tostarp USB 3.0. un WLAN. Datoram ir arī enerģiju taupošā Bluetooth 4.0 tehnoloģija, kas ļauj savienoties ar ierīcēm no lielāka attāluma, nekā agrāk. C sērijas datoriem ir arī HDMI ligzda, kas ļauj ierīci savienot ar TV.

L sērija

L sērijas modeļi ir ar trīs dažādiem ekrāna izmēriem: L830 modelim ir 13,3 collu ekrāns un ierīce ir viegla, taču jaudīga. Savukārt L850 ar 15,6 collu ekrānu ir labs kompromiss starp vidēji lielu ekrānu un ērti pārnēsājamu ierīci, bet lielākajam modelim ir 17,3 collu ekrāns.

L sērija izceļas ar SRS Premium HD skaņas uzlabošanas tehnoloģiju, TruBrite ekrānu un stereo skaļruņiem. Klēpjdatori aprīkoti ar patentēto Toshibas attēla uzlabošanas tehnoloģiju un Resolution+ tehnoloģiju, kas darbojas kopā ar Blu-ray lasītāju. Kopā tie uzlabo parasta video kvalitāti, pastiprinot attēla asumu un dabisko krāsu spektru (atkarīgs no modeļa).

Ātru piekļuvi tīklam nodrošina Gigabit Ethernet vai WLAN, kā arī USB 3.0, kas spēj pārraidīt datus ar ātrumu līdz pat 5Gbit/s (aptuveni 10 reizes ātrāk nekā 2.0).

L sērijas modeļiem ir arī Bluetooth 4.0, kas garantē ātru datu sinhronizācijas savienojumu ar datu pārraides ātrumu līdz 24Mbit /s. Klēpjdatoriem ir arī HDMI ligzda, kas ļauj tos savienot ar TV.

P sērija

Prezentējot P sērijas datorus, Toshiba ar lepnumu ziņo, ka pirmo reizi piedāvā 3D tehnoloģiju, kurai nav nepieciešamas 3D brilles. P sērijas klēpjdatoriem ir divi dažādi dizaini ar alumīnija rāmi – šie modeļi piemēroti lietotājiem, kuriem nepieciešama ierīce ar lielu veiktspēju. Datoru ekrāna izmērs variē no 15,6 collām līdz pat 17,3 collām.

Visi modeļi aprīkoti ar jaunāko Intel procesoru un jaunākās paaudzes NVIDIA video karti. Tāpat klēpjdatoriem ir ir liels HDD. Visiem modeļiem ir HD tehnoloģijas, lai pilnībā izbaudītu gan filmas, gan mūziku un datorspēles. HD TruBrite ekrāns attēlu padara kristāldzidru, savukārt Resolution + un video up tehnoloģijas video iedveš jaunu elpu. Proti, tehnoloģijas parastos video uzlabo tuvu HD kvalitātei, turklāt šī tehnoloģija ļauj 2D saturam piešķirt trešo dimensiju! Visiem P sērijas modeļi spēj pārraidīt 3D attēlu 3D atbalstošā TV – to visu var izdarīt ar HDMI pieslēgumvietas palīdzību.

Jāizceļ arī Harman/Kardon stereo skaļruņi, kuri aprīkoti ar Slipstream tehnoloģiju, kas pastiprina basa frekvenci, mazinot skaņas signāla kropļojumu. Pateicoties SRS Premium Sound 3D tehnoloģijai, mūzika, spēles un filmas vari izbaudīt daudz augstākā audio kvalitātē.

Jāuzsver, ka P855 spēj vienlaicīgi pārraidīt gan 2D, gan 3D saturu un daži modeļi spēj pat attēlot 3D attēlu bez 3D briļļu starpniecības.

PRO sērija

Satellite Pro sērija domāta uzņēmējiem, birojiem, kā arī free lance darbiniekiem, kuriem nepieciešami augstākās kvalitātes klēpjdatori. Tie aprīkoti ar USB 3.0, kas spēj pārraidīt datus ar ātrumu līdz pat 5Gbit/s, kā arī Bluetooth tehnoloģiju, WLAN un citām iespējām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV