Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Lote nonāk App Store veikalā

EasyGet.lv, 05.04.2012. 17:51

Filmu studija „RIJA" izstrādājusi animācijas filmas „Lote un Mēnessakmens noslēpums" blakus produktu – virtuālu spēli „Lotes puzle", kas no šodienas pieejama Apple App Store veikalā, informē filmu studijas pārstāve Līga Skromane.
Lote nonāk App Store veikalā

Spēlē iekļauti attēli no animācijas filmas „Lote un Mēnessakmens noslēpums", kas, kļūstot par 25 dažādas grūtības virtuālajām puzlēm, savas uzmanības koncentrēšanas un citas kognitīvās spējas ļaus pārbaudīt ne tika mazajiem ipad lietotājiem, bet arī viņu vecākiem.

Katra Lotes puzle sastāv no 48 virtuāliem gabaliņiem, kam ar pieskāriena palīdzību pēc iespējas īsākā laikā jāatrod pareizā vietā uz attēla. Kamēr spēlētājs domā, viruālais pulkstenis strikti skaita laiku.

„Lotes puzles" spēlētājs var ne tikai stādīt savu personīgo rekordu, cenšoties pēc iespējas ātrāk salikt kādu no Lotes puzlēm, bet arī sacensties ar citiem „Lotes puzles" spēlētājiem, jo visu spēlētāju rezultāti tiek atspoguļoti kopējā rezultātu tabulā.

Vairāk informācijas par spēli interesneti var atrast App Store veikalā - http://goo.gl/4ge9Z.

Lai spēlēšanu padarītu lustīgāku, spēle papildināta ar dziesmiņu, kuru īpaši animācijas filmai „Lote un Mēnessakmens noslēpums" komponējis un iedziedājis mūziķis Renārs Kaupers.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV