Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Philips izziņo jaunu monitoru ar iebūvētu sensoru veselīgākam darbam ar datoru

Raivis Kalniņš, ZParks.lv, 10.04.2012. 11:42

Veselīgam darbam pie datora jāievēro gan pareizs attālums no monitora (60 cm +/- 15 cm), gan pareiza darba poza, skatoties tieši uz monitoru, nevis iesāņus, gan arī vēlams pēc 1 stundas darba atpūtināt acis 10 – 15 minūtes.
Philips izziņo jaunu monitoru ar iebūvētu sensoru veselīgākam darbam ar datoru

Philips tieši šim mērķim ir paziņojis par jaunu monitoru, kurš būs aprīkots ar ErgoSensor – sensoru, kas atrodas monitora augšpusē un brīdinās lietotāju, ja tas ir pārāk tuvu monitoram, kā arī signalizēs par nepareizu darba pozu pie monitora. Tas arī atgādinās par atpūtas laiku acīm, kā arī palīdzēs tā lietotājam noregulēt monitoru optimālam skatu leņķim un ergonomiskai pozīcijai. Monitors arī spēj noteikt, vai lietotājs ir devies prom, tādējādi izslēdzot ekrānu un ietaupot elektroenerģiju. Pārējie monitora raksturlielumi ietver 24 collu displeju ar 250 nitu spilgtuma līmeni un 1920 x 1080 pikseļu izšķirtspēju. Pagaidām vēl nav informācijas par monitora pieejamību un cenu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV