Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG Electronics iepazīstina ar jauniem plazmas televizoriem

Līga Rutkovska, 14.06.2012. 12:13

LG Electronics (LG) iepazīstina ar jauniem plazmas televizoriem, kas ir vēl vairāk pilnveidoti un piedāvā neierobežota satura skatīšanās iespējas, izmantojot uzlabotās tehnoloģijas, tajā skaitā LG Smart TV, izcilu attēla kvalitāti un vēl efektīvākas elektroenerģijas taupīšanas iespējas.
LG Electronics iepazīstina ar jauniem plazmas televizoriem

Jaunais LG plazmas televizors nevainojami attēlo oriģinālo attēlu krāsas. Krāsu attēlošanas diapazons ir ievērojami palielināts un optimizēts, nodrošinot īpaši augstas kvalitātes attēlu krāsu precizitāti.

Jaunajā LG Smart TV ir pieejamas vairāk nekā 1200 lietojumprogrammas, aizvien pieaugošs augstas kvalitātes satura pakalpojumu klāsts, kā arī Adobe Flash un HTML 5, kas ļauj televizoram darboties kā pilntiesīgam interneta pārlūkam ar video atbalstu. LG Smart TV ir arī jauna Magic Remote tālvadības pults, kas sniedz iespēju lietotājiem viegli pārvietoties tiešsaistes interfeisā. Smart TV lietotāja interfeiss ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu visvienkāršāko mājas izklaides sistēmas vadību.

Visos 2012. gada LG plazmas televizoru modeļos izmantoti augstas efektivitātes moduļi, kas atbilst tādu elektroenerģijas standartu prasībām kā EPA un ErP, un samazina elektreoenerģijas patēriņu par 20% salīdzinājumā ar 2011. gada televizoru modeļiem.

LG PM9700 3D Smart TV sērija

LG PM9700 3D Smart TV sērija ir LG plazmas televizoru flagmanis ar izcilu attēla kvalitāti un satriecošu dizainu. Lietotāji var izbaudīt 3D attēlu maģiju un pārvērst dzīvojamo istabu mājas kinozālē, baudot izcilu attēla skaidrību un košas krāsas. Ar TruBlack filtru un 3D THX sertifikātu PM9700 sērijas televizori nodrošina vienmērīgu attēlu un LG līdz šim visdziļāko melnās krāsas toni. LG PM9700 televizors piedāvā visas 3D iespējas, kā arī 3D skaņu, kas ir pilnībā sinhronizēta ar ekrānā redzamajiem 3D attēliem.

LG PM6800 un PM6700 TV sērija

LG PM6800 un PM6700 sērija apvieno neticamu attēla kvalitāti ar unikālu, ļoti šaura rāmja dizainu, Smart TV funkcionalitāti un 3D iespējām. Lietotājs šī televizora ekrānā var pārlūkot un koplietot failus, kas atrodas ārējās datu uzglabāšanas ierīcēs, vai bez problēmām koplietot failus savā datorā, planšetdatorā vai viedtālrunī, izmantojot Wi-Fi.

LG PA6500 un PA5500 TV sērija

LG PA6500 un PA5500 sērija apvieno lielisku attēla kvalitāti ar īpaši šauru rāmja dizainu. Tā piedāvā arī 600 Hz tehnoloģiju un USB savienojumu, lai varētu piekļūt iecienītajiem attēliem, mūzikai un videoklipiem vēl ērtāk.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV