Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

HP izlaiž jaunas galda un mobilās darbstacijas

Katrīna Lulle, 22.06.2012. 11:20

HP datoru klāstu tagad papildina arī HP Z220 darbstacijas un HP EliteBook mobilās darbstacijas. Z220 ir cenas ziņā vispieejamākās HP darbstacijas, kas aprīkotas ar nākamās paaudzes Intel® Core un Intel® Xeon® procesoriem, jaunākajiem Intel integrētās grafikas, diskrētajiem NVIDIA un AMD profesionālās grafikas risinājumiem, kā arī četriem integrētiem USB 3.0 portiem. Turpretī HP EliteBook w-sērijai ir nākamās paaudzes Intel Core™ i7 četrkodolu vai i7/i5 divkodolu procesori, kā arī līdz 32 GB sistēmas atmiņas.
HP izlaiž jaunas galda un mobilās darbstacijas

"Jaunās HP Z220 un EliteBook darbstacijas pastiprina mūsu spēcīgo produktu klāstu un nostiprina mūsu pozīciju kā darbstaciju nozares tirgus līderim," saka HP EMEA reģiona Komerciālo un mazumtirdzniecības risinājumu direktors Kobi Elbazs (Kobi Elbaz).

HP Z220 - vairāk jaudas, zemāks energopatēriņš

HP Z220 darbstacijas piedāvā jaunas tehnoloģijas, lai uzlabotu vispārējo sistēmas veiktspēju un energoefektivitāti. Tās ir izstrādātas lielai darba slodzei 24 stundas dienā, 7 dienas nedēļā un ir piemērotas prasīgiem profesionāļiem dažādās uzņēmējdarbības nozarēs - no produktu izstrādes un automatizētās projektēšanas (MCAD), arhitektūras, inženierzinātnēm, konstruēšanas (AEC) un profesionālās videomontāžas līdz izglītībai, veselības aizsardzībai un valsts pārvaldei.

Abiem Z220 darbstaciju modeļiem ir plašs procesoru izvēles klāsts no jaunajiem Intel Xeon E3-1200 v2 un trešās paaudzes Intel Core procesoriem. Z220 raksturīgā iezīme ir jaunākā Intel HD Graphics P4000 profesionālās grafikas opcija atsevišķos Intel Xeon E3v2 procesoros, kā arī izvēles sākuma līmeņa, vidējā līmeņa vai augstākā līmeņa NVIDIA vai AMD diskrētās grafikkartes, ieskaitot nākamās paaudzes PCIe Gen3 grafikkaršu atbalstu, kad tās kļūs pieejamas.

Z200 ir līdz 32GB 1600MHz DDR3 atmiņas (ECC vai non-ECC) un Intel® Smart Response Technology - viegli instalējama diska kešošanas tehnoloģija, kas var būtiski uzlabot datu glabātuves ievades/izvades veiktspēju lielākam sistēmas ielādes ātrumam un bieži izmantotām lietojumprogrammām.

Z220 darbstacijas ir pieejamas īpaši paplašināmā Convertible Mini-Tower (CMT) korpusā vai kompaktā Small Form Factor (SFF) korpusā, kas ir par 65 procentiem mazāks un piemērots ierobežotai telpai.

HP EliteBook - darbstacijas veiktspēja kustībā

HP EliteBook 8770w ir HP visjaudīgākā mobilā darbstacija ar 43,9 cm (17.3") lielu displeju. Universālajam un portatīvajam modelim HP EliteBook 8570w ir augstākā līmeņa grafikas risinājumi un 39.6 cm (15.6") displejs. Vismobilākajai portatīvajai darbstacijai HP EliteBook 8470w ir darbstaciju standarta līmeņa grafika un 35.6 cm (14") diagonāles HD displejs.

HP EliteBook darbstacijas veidotas profesionāļiem, kuriem nepieciešamas darbstacijas jaudas visur, kur vien darbs var aizvest – vai tā būtu video apstrāde attālā kino uzņemšanas vietā vai konstrukcijas precizēšana būvlaukumā. Tā kā precīza krāsu attēlošana ir vitāli svarīga daudziem darbstaciju lietotājiem, HP EliteBook 8570w un 8770w pieejamas ar HP DreamColor tehnoloģiju kā iespēju, kas uz IPS displeja nodrošina pareizu krāsu atainojumu visā izstrādes gaitā.

HP EliteBook w sērijas modeļiem ir magnija-alumīnija sakausējuma šasija, apļveidā pulēts displeja vāks, stikla skārienpaliktnis un precīzi alumīnija sakausējuma šarnīri. HP Easy Access Doors tehnoloģija ļauj ne tikai viegli atvērt datoru, bet arī sniedz drošību pat aizvērtā stāvoklī. Darbstacijas atbilst visstingrākajiem militārajiem standartiem (MIL-STD-810G) aizsardzībā pret putekļiem, vibrāciju, triecieniem, augstumu, kritieniem, augstām un zemām temperatūrām un temperatūras svārstībām.

EliteBook w sērijai ir Intel Smart Response tehnoloģija ātrai sistēmas un lietojumprogrammu palaišanai un SRS Premium Sound PRO teicamai skaņas kvalitātei videokonferencēs, apmācībām internetā vai video straumēšanai.

Visām HP darbstacijām ir iepriekš uzstādīts HP Performance Advisor, kas nodrošina apkopotu informāciju par aparatūras un programmatūras konfigurāciju. To izmanto darbstacijas pielāgošanai konkrētiem uzdevumiem - lai profesionālās lietojumprogrammas varētu palaist ar vienu klikšķi, samazinot laika patēriņu problēmu novēršanai.

Cenas un pieejamība

Četrkodolu HP Z220 darbstaciju cena būs, sākot no 1299Ls, bet HP EliteBook 8770w, 8570w, 8470w mobilās darbstacijas maksās, attiecīgi sākot no 1299 Ls, 1099 Ls un 899 Ls. Tās būs pieejamas jūlija beigās.

Vairāk informācijas par HP darbstacijām var iegūt www.hp.com/zworkstations.

Par HP

HP radītajām jaunajām tehnoloģijām ir svarīga nozīme ikviena cilvēka, uzņēmumu un sabiedrības ikdienā. Pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija HP piedāvā drukāšanas, personālās skaitļošanas iekārtas, programmatūru, IT pakalpojumus un infrastruktūras risinājumus. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) pieejama http://www.hp.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV