Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

ASUS – viens no populārākiem brendiem portatīvo datoru segmentā

Gita Želve, 25.06.2012. 12:51

2011. gadā Baltijas valstīs (Lietuvā, Latvijā un Igaunijā) kopējais portatīvo datoru pārdošanas apjoms sastādījis 20%. Pēc pētījumu kompānijas "GfK Retail and Technology Baltic" datiem, kopumā Baltijas valstīs, 2011. gadā tika pārdoti 377 tūkstoši portatīvo datoru, no kuriem 76 tūkstoši bija ASUS datori.
ASUS – viens no populārākiem brendiem portatīvo datoru segmentā

„Nākotnē mēs plānojam nostiprināt savas pozīcijas portatīvo datoru tirgū un palielināt tirgus daļu līdz 25 procentiem. Planšetdatoru ASUS ar operatīvo sistēmu "Windows 8" pārdošanas apjomi palielināsies līdz tas iznāks ar jauno OS. Novērots, ka pērkot portatīvo datoru, aizvien vairāk tiek pievērsta uzmanība to pārnēsājamībai, kas izraisa palielinātu interesei tieši par ultra-plāniem portatīvajiem datoriem no „Ultrabook" klases. Šīs ASUS ierīces divu gadu laikā ieņems 30-40 procentu no kopējā portatīvo datoru tirgus," prognozē Rihards Stankovs, ASUS attīstības menedžeris Baltijas valstīs.

Pēc ASUS pārstāvja vārdiem, iegūt līdera pozīciju Baltijas valstīs palīdzējušas pastāvīgas inovācijas. Šā gada pavasarī kompānija ASUS Baltijas tirgū prezentējusi jauno planšetdatoru "Transformer T300", sēriju ultra-plāno datoru "Zenbook", spēļu datoru G75VW un jauno portatīvo datoru no H6 sērijas (ar Intel Core procesoru un ASUS Sonic Master Premium skaņu sistēmu).

Tuvākajā laikā Lietuvas, Latvijas un Igaunijas valstu iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar īpaši izsmalcinātu portatīvo datoru X501 un sen gaidīto hibrīda telefonu un planšetdatoru „Padfone". Šajā ierīcē ir 4,3 collas smārtfons un 10 collu planšetdators. Abas ierīces ir integrētas vienaotā sistēmā, kas ļauj sinhronizēt datus un izmantot mobilos sakarus.

Lai operatīvi apkalpotu klientus, Latvijā izveidots ASUS produktu interneta veikals www.assushop.lv. Šeit ASUS lielotājiem tiek piedāvāti paši jaunākie kompānijas produkti. Līdzīgs interneta veikals darbojas arī Lietuvā. Latvijas iedzīvotajiem interneta veikals www.asusshop.lv ir pieejams divās valodās: latviešu un krievu. Kā arī tiek piedāvāta preču piegāde visā Latvijas teritorijā vienas darba dienas laikā.

ASUS interneta veikalā var saņemt arī konsultāciju izmantojot Skype un Livechat programmas palīdzību, kā arī uzzināt dažādu datoru reitingus (atkarībā no prasībām, no pielietošanas jomas). Klientiem tiek piedāvāts arī pakalpojums „door to door", kas preces bojājumu gadījumā tiek paņemta no pasūtītāja un pēc remonta nogādāta atpakaļ klientam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV