Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirmais LG četrkodolu viedtālrunis optimus 4X HD būs pieejams arī Latvijā

Līga Rutkovska, 05.07.2012. 14:15

LG Electronics (LG) pirmais četrkodolu viedtālrunis Optimus 4X HD jau no nākamās nedēļas būs pieejams Latvijas veikalos. Jaudīgais un stilīgais Optimus 4X HD ar 4,7 collu True HD IPS displeju, Quick Memo™ un Media Plex™ funkcijām metis ievērojamu izaicinājumu savas jomas konkurentiem. Turklāt unikālais NVIDIA 4-PLUS-1™ Quad-Core procesoru Tegra®3, nodrošina lielisku veiktspēju un darbības ātrumu, kas līdzvērtīgs datora kvalitātei.

Kad darbībai nepieciešama maksimāla jauda, Tegra®3 automātiski aktivizē visus četrus kodolus, turpretī, gaidīšanas vai mūzikas atskaņošanas režīmā tas automātiski pārslēdzas uz piekto, akumulatora taupīšanas kodolu. Turklāt, lai vēl vairāk kontrolētu tālruņa enerģijas patēriņu, lietotāji varēs izmantot ekskluzīvo Eco-Mode aplikāciju, kas tiks piedāvāta ar programmatūras jauninājumiem, un manuāli atslēgt jebkuru no Tegra3 kodoliem. Iespaidīgais 2,150 mAh akumulators, kas ir lielākais starp četrkodolu viedtālruņiem, un patentētā SiO+ tehnoloģija nodrošina ilgāku Optimus 4X HD akumulatora darbības laiku, nepadarot viedtālruņa smalko izskatu masīvāku.

Viedtālrunim ir 4,7 collu True HD IPS displejs ar 1280 x 720 lielu izšķirtspēju, kas nodrošina izcili dzidru attēlu. Parocīgā 16:9 ekrāna izmēra attiecība ļauj vienlaicīgi apskatīt vairāk informācijas, bet viedtālruņa augstais pikseļu blīvums 313 ppi un Stripe RGB IPS Panel tehnoloģija nodrošina asāku un izteiksmīgāku teksta izskatu. Optimus 4X HD piedāvā arī baltu fonu biežai saziņai e-pastā un īsziņās, bet True HD IPS displejs nodrošina baltās krāsas precīzāku attēlošanu, uzlabojot lasāmību.

Viedtālrunim ir Quick Memo™ funkcija, kas ir integrēta Optimus 4X HD operētājsistēmā un kuru var aktivizēt jebkurā lietotnē, tai skaitā spēlēs un video atskaņotājā. Šī funkcija ļauj lietotājam piefiksēt atgādinājumus vai veikt piezīmes jebkurā ekrānā, lai tos saglabātu vai kopīgotu ar citiem.

Pati jaunākā viedtālruni papildinošā funkcija ir Media Plex™ - programmatūras funkciju apvienojums, kas nodrošina attēlu apskates un video atskaņošanas iespējas tādā līmenī, kāds līdz šim bija pieejams tikai datorā. Lūk dažas no Media Plex™ inovatīvajām funkcijām:

Fingertip Seek funkcija, kas ļauj priekšskatīt jebkuru video kadru, vienkārši pieskaroties ikonu joslai;

Live Zooming funkcija, kas ļauj lietotājam pietuvināt un attālināt video attēlu, satuvinot vai attālinot pirkstus uz ekrāna;

Video Speed Control funkcija, kas ļauj precīzi kontrolēt video skatīšanās ātrumu;

Thumbnail List Play funkcija, kas ļauj lietotājam aplūkot video sīkattēlus, atskaņojot citu video pilna ekrāna režīmā.

Optimus 4X HD aizmugurē ir 8.0MP BSI sensoru kamera ar funkciju, kas ļauj lietotājam izvēlēties un saglabāt labāko no attēliem, kas uzņemti pirms aizslēga pogas nospiešanas.

Savukārt ar MHL (Mobile High Definition Link) un DLNA (Digital Living Network Alliance) dažādos veidos iespējams savienot viedtālruni ar televizoru un citām mājas elektronikas ierīcēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV