Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Panasonic laidis klajā jaunu digitālo vienobjektīva bezspoguļa fotokameru LUMIX G5

Oskars Lakšēvics, 27.07.2012. 11:13

Jauns 16 megapikseļu digitālais Live MOS sensors un Venus Engine 7 FHD procesors nodrošina lielisku fotouzņēmumu un videoierakstu kvalitāti, it īpaši vāja apgaismojuma apstākļos.
Panasonic laidis klajā jaunu digitālo vienobjektīva bezspoguļa fotokameru LUMIX G5

Kompānija Panasonic ir nākusi klajā ar LUMIX G5 – revolucionāru digitālo vienobjektīva bezspoguļa kameru. Jaunā kamera piedāvā izcilu attēla kvalitāti, kas balstās uz vismodernākajām tehnoloģijām. LUMIX G sistēma – MIX G5 – palīdzēs uzlabot jūsu fotografēšanas kvalitāti.

Jauns standarts bezspoguļa sistēmas kameru attēlu kvalitātei

Ar LUMIX G5 ir iespējams sasniegt patieso potenciālu, kāds ir bezspoguļa sistēmu kameru attēlu kvalitātei. Jaunās konstrukcijas 16.05 megapikseļu Live MOS Micro Four Thirds sensors nozīmē, ka attēli būs skaidrāki un labāki nekā jebkad iepriekš, tikmēr jaudīgais Venus Engine VII FHD procesors ļauj maksimāli izmantot jūsu attēlu un video ierakstu potenciālu. Ievērojot perfektu līdzsvaru starp sensoru un attēlu procesoru, LUMIX G5 nodrošina ISO diapazonu no 160 līdz 12800, ļaujot gūt pārsteidzošu attēlu kvalitāti pat vāja apgaismojuma apstākļos

Pateicoties ātrdarbīgajai "Light Speed AF" autofokusa sistēmai, ar LUMIX G5 jūs nekad nepalaidīsiet garām vispiemērotāko uzņemšanas brīdi. Ir pieejams plašs autofokusa režīmu klāsts, piemēram, daudzlaukumu autofokuss, sejas noteikšana un autofokusa izsekošana, kas nozīmē, ka LUMIX G5 var „pieslēgties" jebkuram objektam un turēt to fokusā, pat ja šis objekts kustas. Jāpiemin arī LUMIX G5 ātrais sēriju fotografēšanas režīms ar ātrumu 6 kadri sekundē pilnā izšķirtspējā vai līdz 20 kadriem sekundē samazinātā izšķirtspējā – tas ļauj veikt vairākus kustīgu objektu uzņēmumus, kuri būs pārsteidzoši skaidri.

LUMIX G5 kvalitātes priekšrocības neaprobežojas ar fotogrāfijām. Uzlabotais sensors un Venus Engine procesors var veikt video ierakstus ar maksimālu augstāko izšķirtspēju (HD) 1080/50p, ar stereo skaņu, nodrošinot profesionālu kinofilmu kvalitāti ar minimālu troksni. Pateicoties AVCHD progresīvajam un MP4 formātam, LUMIX G5 piedāvā plašas kompresijas un savietojamības iespējas. Iespēja veikt garus ierakstus, tūlītējas piekļuves vadības elementi, modernizētā autofokusa sistēma un LUMIX G objektīvi, kas ir speciāli radīti filmēšanai, – LUMIX G5 ir perfekta izvēle, lai viegli uzņemtu brīnišķīgas filmas.

Radošās fotografēšanas kontrole

LUMIX G5 nodrošina augstas precizitātes digitālās apstrādes funkcijas kompaktā, klasiskā dizaina, viegli satveramā korpusā. Kameras intuitīvās automātiskās fotografēšanas režīmi, pilns modernizēto funkciju klāsts un inovatīvais lietotāja interfeiss dod iespēju jums kļūt radošam.

Fotogrāfiju un video ierakstu kompozīcijas izvēlei jums ir iespēja lietot gan elektronisko skatu meklētāju ar acs sensoru, gan augstas izšķirtspējas 3.0 collu grozāmo šķidro kristālu displeju, lai iemūžinātu vajadzīgo brīdi atbilstoši situācijai. Savukārt fotografēšana ar inovatīvas skārienjutīgās kontroles palīdzību, ieskaitot pilna laika skārienjutīgu fokusu, kad fokusu var nekavējoši uzstādīt objektam vai fonam, vienkārši pieskaroties lielam LCD ekrānam, lietojot elektronisko skatu meklētāju, – ļauj jums kontrolēt kompozīciju un iegūt brīnišķīgus attēlus.

Daļa no LUMIX G microsystem

Sebastians Drouverts (Sebastian Drawert), LUMIX produktu mārketinga menedžeris, Panasonic Consumer Marketing Europe: "Kopš 2008. gada, kad mēs pirmie laidām klajā digitālu bezspoguļa kameru ar maināmiem objektīviem Micro Four Thirds formāta, mūsu LUMIX G ekosistēma ir bijusi revolucionāra digitālo attēlu veidošanas tirgū. LUMIX G5 ir vēl viens nozīmīgs solis uz priekšu, kas nostiprina digitālās vienobjektīva bezspoguļa kameras kā labāko izvēli augstas kvalitātes, intuitīvai un radošai fotografēšanai ar maināmiem objektīviem. Piedāvājot izcilu funkciju klāstu un brīnišķīgu attēlu kvalitāti klasiskā dizaina kamerā, mēs ar lepnumu piedāvājam LUMIX G5."

Būdama daļa no LUMIX G sērijas, LUMIX G5 nodrošinās jums pieeju pasaulē plašākajam Micro Four Thirds objektīvu un aksesuāru klāstam, gādājot par to, lai jums būtu viss nepieciešamais jebkura brīža iemūžināšanai. Tas ir Panasonic jaunais LUMIX G X VARIO 12-35 mm objektīvs, kas piedāvā 2.8 cm objektīvam raksturīgo gaišumu visā tālummaiņas diapazonā.

Galvenās īpašības

Jauns standarts digitālo vienobjektīva bezspoguļa kameru attēlu kvalitātei: pateicoties 16.05 megapikseļu Live MOS sensoram, Venus Engine VII FHD attēlu procesoram un ISO diapazonam līdz 12 800, LUMIX G5 nodrošina pārsteidzošu attēlu kvalitāti pat vāja apgaismojuma apstākļos.

Vislabākais brīdis nekad netiek palaists garām: ar augstas precizitātes autofokusu un sērijveida fotografēšanu ar ātrumu 6 kadri/sek. pilnā izšķirtspējā, jūs nekad nepalaidīsiet garām vislabāko uzņēmumu.

Iemūžiniet savas atmiņas ar pilna HD filmēšanas funkciju: LUMIX G5 piedāvā pilna HD videoierakstus pilnā stereo režīmā gan AVCHD (1080 p ar ātrumu 50 kadru/sek.) un MP4 (1080 p ar ātrumu 25 kadru/sek.) formātā, tādējādi paplašinot jūsu rediģēšanas un glabāšanas iespējas.

Radošā kontrole: LUMIX G5 ļauj jums iegūt lieliskus fotouzņēmumus jau 1. reizē, izmantojot iA+ (Intelligent Auto Plus) režīmu. Autofokusu var uzstādīt ar vienu pieskārienu, seju atpazīšanas funkcija atcerēsies iestatījumus jūsu draugiem, bet inteliģentais skatu selektors automātiski pārslēgsies vajadzīgajā režīmā atkarībā no objekta, ko esat izvēlējies ar pieskārienu. Jaunās funkcijas, tādas kā funkciju svira (Function Lever), ļauj jums intuitīvi kontrolēt tālummaiņas lēcas; palieliniet attēlu atveidošanas režīmā un veiciet navigāciju lietotāja interfeisā.

Izvēlieties, kā fotografēt: izmantojot kamerā iebūvēto elektronisko skatu meklētāju, jūs varat iekadrēt perfektu portretu, turot acis tuvu kamerai, bet 3 collu grozāmais LCD ekrāns nozīmē, ka jūs varat fotografēt, turot fotokameru virs galvas vai zem ceļiem, iegūstot perfekti skaidrus attēlus.

Klasisks dizains: kompakta, viegli satverama, klasiska dizaina fotokamera LUMIX G5 ir radīta, lai kļūtu par jūsu pavadoni visos jūsu fotografēšanas piedzīvojumos

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV