Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Olimpiešu startiem visu diennakti varēs sekot arī internetā

EasyGet.lv, 27.07.2012. 16:01

No 27. jūlija līdz 12. augustam gada gaidītākajam notikumam sporta pasaulē – XXX Olimpiskajām spēlēm – Latvijas līdzjutēji varēs sekot līdz arī internetā. 24 stundas diennaktī 17 dienu garumā Olimpisko spēļu pārraides internetā nodrošinās Lattelecom sadarbībā ar Latvijas Televīziju, piedāvājot Olimpisko spēļu translāciju Latvijas teritorijā, tai skaitā nodrošinot bezmaksas piekļuvi bezvadu ātrgaitas internetam lielākajā daļā Lattelecom Wi-Fi pieslēguma vietās. Visiem interesentiem būs iespēja Olimpiādi trīs dienas bez maksas skatīties Lattelecom Interneta TV.
Olimpiešu startiem visu diennakti varēs sekot arī internetā

„Olimpiskās spēles ir sacensības ne tikai sportistiem, bet arī tehnoloģisko pakalpojumu sniedzējiem par labāko un ērtāko spēļu skatīšanās risinājumu piedāvājumu saviem skatītājiem. Tiek lēsts, ka šīs spēles būs pirmās, kurās tik daudz pasaules līdzjutēju sportistu sacensības vēros ne tikai televizorā, bet ar interneta starpniecību arī citās ierīcēs, tai skaitā, datorā. Lattelecom ir sagādājis šādu iespēju arī Latvijā – sekot līdzi mūsu sportistu sniegumam 24 stundas diennaktī visā Latvijas teritorijā, kur vien pieejams interneta pieslēgums," norāda Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Olimpisko spēļu sacensības un spēļu apskatus internetā Lattelecom Interneta TV piedāvā skatīties uz jebkuras ierīces Latvijā, kas ir savienojama ar internetu. Lai skatītos Olimpiskās spēles internetā, lietotājam ir jāapmeklē Lattelecom Interneta TV platforma lattelecom.TV.

Papildus iespējai skatīties Olimpiskās spēles internetā, Lattelecom piedāvā skatītājam izmantot Lattelecom Interaktīvās TV priekšrocības, kas nodrošina pieeju translētajam kanālu saturam TV arhīvā vai izmantojot TV ieraksta funkciju. Arhīvā pieejamas populārāko kanālu pārraides vēl piecas dienas pēc to translēšanas televīzijā. Televīzijas arhīvs ir pieejams arī Lattelecom Interneta TV skatītājiem. Savukārt TV ieraksta iespēja ļauj skatītājam pašam izvēlēties televīzijas saturu, ko ierakstīt un noskatīties sev vēlamā laikā.

Atklājot 17 olimpisko dienu maratona sākumam 28. jūlijā no plkst. 10.00 līdz 14.00 restorānā „Ostas skati" Lattelecom rīko Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas atkārtojuma skatīšanos Lattelecom Interaktīvās TV arhīvā saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem, kā arī šajā laikā būs iespēja sekot līdzi pirmajam Latvijas olimpiešu startam – vīriešu pludmales volejbola sacensībām.

Olimpisko spēļu laikā Lattelecom Interneta TV būs īpaša cena – 1,59 LVL mēnesī, salīdzinot ar standarta cenu 2,85 LVL mēnesī, ja pakalpojums pieslēgts uz 3 mēnešiem. Lattelecom piedāvā trīs dienas izmēģināt to bez maksas, reģistrējoties izmēģinājuma versijai Lattelecom Interneta TV lapā lattelecom.TV.

Lai iegādātos Interneta TV, interneta lietotājiem jādodas uz mājas lapu www.lattelecom.TV/tiesraide/pirkt.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV