Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LG Electronics pārdevis piecus miljonus LTE viedtālruņu

Līga Rutkovska, 15.08.2012. 10:17

LG Electronics (LG) paziņojis, ka ir sasniedzis jaunu atskaites punktu – visā pasaulē pārdoti pieci miljoni mobilo sakaru standarta LTE (Long Term Evolution) viedtālruņu. Jūnijā tika sasniegts četru miljonu pārdoto LTE viedtālruņu slieksnis, bet jūlijā tika pārdots vēl viens miljons viedtālruņu, kas ir aptuveni viens LTE viedtālrunis katrās divarpus sekundēs.
LG Electronics pārdevis piecus miljonus LTE viedtālruņu

Pagājušā gada maijā ar lielākā mobilā tīkla operatora Verizon Wireless starpniecību LG laida klajā pirmo LTE viedtālruni Amerikas Savienotajās Valstīs "RevolutionTM by LG" un pēc tam paplašināja savu LTE viedtālruņu mērķa tirgu, piedāvājot tos globāli.

Koncentrējoties uz nozīmīgākajiem tirgiem, kuros pieejamas LTE standarta iespējas, LG novēroja, ka pircēji novērtē plašo LTE viedtālruņu klāstu atbilstoši to dažādajām vajadzībām. Pašlaik valstīs, kur pieejams LTE standarts, tai skaitā Korejā, ASV, Japānā un atsevišķos tirgos Eiropā un Āzijā, tiek piedāvāti vairāk nekā desmit LG LTE viedtālruņu modeļu.

Lai gan pats populārākais LG piedāvātais LTE viedtālruņa modelis ir LG Optimus LTE, un tā pārdošanas apjomi ir sasnieguši divus miljonus, kopš marta ir pārdoti arī vairāk nekā 500 000 LG Optimus Vu viedtālruņu, kas liecina par to, ka pircēji ir atzinīgi novērtējuši šo tālruni, kas drīz būs pieejams visā pasaulē. Kad maijā tirgū tika laists nozarē pirmais 2GB RAM LTE viedtālrunis LG Optimus LTE II, LG piedzīvoja straujāko pārdošanas apjomu kāpumu starp visiem LTE viedtālruņu modeļiem, jo pirmajās 70 dienās tika pārdots pusmiljons šī modeļa tālruņu.

Saskaņā ar Jefferies & Company izpētes datiem LG ir pasaules līderis LTE patentu jomā ar vērtību virs 8 miljardiem ASV dolāru. Intelektuālā īpašuma konsultāciju firma TechIPM analizēja šī gada otrajā ceturksnī ASV Patentu un preču zīmju birojā reģistrētos patentus, kas saistīti ar LTE, un ziņoja, ka LG pieder arī lielākais kopējais patentu skaits.

„Paredzams, ka pārdoto LTE viedtālruņu skaits pasaulē šogad pieaugs desmitkārtīgi salīdzinājumā ar pagājušo gadu," stāsta LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). „Ņemot to vērā, mēs plānojam nākamajos mēnešos piedāvāt vēl iespaidīgāku LTE viedtālruņu klāstu."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV