Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG OLED televizori atzīti par labākajiem displeja produktiem Eiropā

Līga Rutkovska, 20.08.2012. 12:13

LG Electronics (LG) arī šogad izpelnījies atzinību Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācijas (European Imaging and Sound Associations – EISA) 2012 balvu pasniegšanas ceremonijā, saņemot "Eiropas displeja sasniegumu godalgu" par LG OLED televizoriem (modeļi LG 55EM970V un LG 55EM975V) un "Eiropas viedā televizora godalgu" par LG CINEMA 3D Smart TV (modelis LG 55LM960V). Uzvarētāju produktus izvēlējās 50 audio un video žurnāli no 19 Eiropas valstīm. EISA godalga – viens no prestižākajiem apbalvojumiem mājas izklaides nozarē – ir atzinība produktiem, kas saņēmuši labāko novērtējumu tehnoloģiju, dizaina un inovāciju jomā.

„Šī LG OLED TV un CINEMA 3D Smart TV atzinība, kas saņemta no EISA žūrijas, vēlreiz pierāda LG vadošo pozīciju mājas izklaides tirgū," saka LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs Heviss Kvons (Havis Kwon). „Līdzās pārdošanas rādītājiem, mūsu inženieriem un dizaineriem ir svarīgi arī šādi nozares pagodinājumi, jo viņi respektē nozares līderu – EISA biedru viedokli."

LG OLED televizors – lielākais un plānākais pasaulē – nodrošina vislabāko attēla kvalitāti, teicamu kontrastu un platu skatīšanās leņķi, ko novērtējusi EISA žūrija. Izmantojot unikālo WRGB tehnoloģiju, LG OLED televizors aprīkots ar 4 Color Pixel un Color Refiner tehnoloģijām, pievienojot trim pamata pikseļiem baltu apakšpikseli un panākot reālistisku krāsu efektu, kas ir tīkams acīm no jebkura skatu leņķa. Tā slaikais un elegantais dizains ar plāno 4 mm malu sniedz patiesu skatīšanās baudījumu.

Vēl šogad LG 55 collu OLED televizors ieguva balvu kā labākais produkts Patērētāju elektronikas izstādē (Consumer Electronics Show - CES). Tāpat arī CNET to atzina par labāko produktu 2700 uzņēmumu konkurencē, kas piedalījās izstādē. Šī gada maijā Pasaules IT izstādē (World IT Show) Korejā šis televizors saņēma arī "Korejas Republikas prezidenta godalgu par multivides tehnoloģiju".

LG 55LM960V CINEMA 3D Smart TV aprīkots ar Magic Remote tālvadības pulti, ar kuru var izmantot vairākas TV vadības iespējas, piemēram, Voice Recognition (balss atpazīšana), Wheel (pults centrā esošais rullis), Magic Gesture (fiziski žesti) un Pointing (norādīšana). Turklāt LG Smart TV lietotāja interfeiss sniedz ātrāku un ērtāku piekļuvi bagātīgajam saturam un programmām. Pateicoties LG Film Patterned Retarder (FPR) tehnoloģijai, LG CINEMA 3D Smart TV sniedz ievērojami reālistiskāku 3D attēlu, savukārt NANO FULL LED nodrošina vienmērīgu gaismas izplatīšanos, detalizētu vietējo aptumšojumu un attēla konsekvenci, vienlaikus attēlojot vibrējošus attēlus, kas ir spilgtāki, skaidrāki un vienmērīgāki. LG 55LM960V papildina arī ērtas un vieglas brilles par pieņemamu cenu, ko EISA komisija novērtējusi kā "3D risinājumu visai ģimenei".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV