Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sony piedāvās 84 collu 4K LCD televizoru

Jānis Vanags, 31.08.2012. 09:56

Liels augstas izšķirtspējas ekrāns un jaudīga skaņa nodrošina klātbūtnes efektu, piedāvājot pircējiem jaunus veidus, kā skatīties televīziju.
Sony piedāvās 84 collu 4K LCD televizoru

Sony Corporation (Sony) paziņo, ka no gada beigām uzsāks pakāpeniskas jaunākā BRAVIA LCD televizora - KD-84X9005 piegādes visā pasaulē. Nozarē lielāko - 84 collu ekrānu segmentā jaunais BRAVIA televizors var lepoties ar 4K (3840 x 2160) LCD paneli – un tam ir Sony 4K X-Reality PRO ārkārtējas izšķirtspējas augstas attēlu kvalitātes procesors. Augstas izšķirtspējas lielais ekrāna attēls kopā ar jaudīgo skaņu nodrošina skatītājus ar "klātbūtnes" efektu – tādu, kādu nesēj nodrošināt esošie televizori.

Šis jaunais televizors ir aprīkots ar 4K LCD paneli, kuru veido aptuveni 8,29 megapikseļi, kas ir 4 reizes vairāk nekā Full HD standarta izšķirtspēja. Televizoram ir 4K X-Reality PRO - Sony ārkārtējas izšķirtspējas augstas attēlu kvalitātes procesors, kas optimizēts 4K LCD TV. Šis procesors ir spējīgs atveidot daudzveidīgu saturu atšķirīgās izšķirtspējās, piemēram, HD ciparu pārraides vai Blu-ray disku saturu pārsteidzoši izteiksmīgos, augstas kvalitātes attēlos ar 4K izšķirtspēju. Skatītājiem nav jāuztraucas par pikseļiem – tas, ko viņi redzēs būs ļoti reālistiski un skaidri attēli 60 grādu skata leņķī pat tad, ja tie sēdēs divreiz tālāk no ekrāna, nekā skatoties Full HD televizoru.

10 Unit Live Speaker sānu skaļruņu sistēma, kas ir optimizēta šāda lieluma ekrānam, ar Sony unikālo augstas kvalitātes skaņas signāla apstrādes tehnoloģiju nodrošina jaudīgu trīsdimensiju skaņu, kas burtiski „apņem" skatītāju no dziļiem basiem līdz augšējām frekvencēm.

Skaistais, lielais augstas izšķirtspējas ekrāns un jaudīgā skaņa nodrošina skatītājiem tādu klātbūtnes efektu, ko nespēj nodrošināt pašreizējie televizori – sajūtas ir tādas, it kā jūs būtu uz vietas izklaides vietā vai kinoteātrī.

Skatītāji tāpat var aplūkot augstas izšķirtspējas ciparu fotogrāfijas uz lielā ekrāna palielinot ainavu bildes līdz plakātu izmēram vai bērnu bildes dabiska lieluma attēlos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV