Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Amazon Kindle Paperwhite – šobrīd labākais e-grāmatu lasītājs

zparks.lv, 10.09.2012. 17:31

Kopā ar citiem jaunumiem kompānija Amazon prezentējusi arī piektās paaudzes e-grāmatu lasītāju Kindle Paperwhite. Pati kompānija to sauc par šobrīd pašu labāko pieejamo e-grāmatu lasītāju.
Amazon Kindle Paperwhite – šobrīd labākais e-grāmatu lasītājs

Ierīcei ir 6 collu diagonāles elektroniskā papīra ekrāns, kura izšķirtspēja ir 1024 x 768 un pikseļu blīvums (ppi) ir 212 uz vienu kvadrātcollu. Tas ir par 62% vairāk kā iepriekšējās paaudzes iekārtām, un arī attēla kontrasts ir par 25% lielāks. Jaunais Kindle Paperwhite ir ar skārienjūtīgo vadību, kā arī lasīšanai vēlās vakara stundās vai nepietiekamā apgaismojumā ir pieejams papildus ekrāna apgaismojums, kura spilgtumu var regulēt. Lasītājam ir iebūvēta 2 GB atmiņa, kā arī USB pieslēgvieta un WiFi savienojums. Ar vienu uzlādes reizi un pie izslēgta WiFi savienojuma, Kindle Paperwhite var darboties līdz pat astoņām nedēļām. Pircējiem būs pieejamas divas iekārtas versijas – ar WiFi un ar 3G moduli. Šīs modifikācijas maksās $140 un $200. Pie pircējiem jaunais lasītājs nonāks, sākot ar 1.oktobri.



http://zparks.lv 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV