Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Logitech datorskaļruņu sistēma ne tikai izskatās, bet arī skan labi

EasyGet.lv, 19.09.2012. 16:07

Šodien Logitech izziņoja jaunāko papildinājumu datorskaļruņu sistēmu piedāvājumā - Logitech skaļruņu sistēmu Z553. Ar kristālskaidru akustiku un jaudīgām zemajām frekvencēm, šie skaļruņi atstās iespaidu ar modernu dizainu, kas padarīs jūsu dzīvojamo istabu stilīgāku.
Logitech datorskaļruņu sistēma ne tikai izskatās, bet arī skan labi

Logitech skaļruņu sistēmai Z553 ir divi satelītskaļruņi un zemo frekvenču skaļrunis, kas piedāvā 40 vatu (RMS) jaudas "iegremdējošu" skaņu. RCA ligzda un divas 3,5 mm palīgieejas ļauj viegli pievienot līdz pat trijām ierīcēm vienlaicīgi — PC vai Mac datoru, mūzikas un DVD atskaņotāju, televizoru un spēļu konsoli, viedtālruni u.c. Skaļruņiem ir ērta vadība, lai jūs pilnībā varētu kontrolēt skaļumu un zemo frekvenču līmeņus.

"Logitech skaļruņu sistēma Z553 ir lieliska izvēle cilvēkiem, kas meklē datorskaļruņus, kas ne tikai labi skan, bet arī labi izskatās nelielās telpās," sacīja Logitech tirdzniecības vadītājs Baltijā Alo Johandi. "Ar tās eleganto izskatu, izcilo skaņu un daudzveidīgajām savienojuma iespējām, šī jaunā 2.1 skaļruņu sistēma izskatās un skan lieliski jebkurā mājas istabā."

Skaļruņu izskatu un skaņu var optimizēt, pateicoties to kompaktajai un elastīgajai konstrukcijai. Satelītskaļruņi turas uz regulējama metāla statīva, ko iesējams noliekt uz augšu vai uz leju, vai, ja vēlaties, piestiprināt pie sienas. Savukārt komplektācijas divu metru garais kabelis dod jums papildu brīvību, lai skaļruņiem atrastu īsto novietojumu.

Sagaidāms, ka Logitech skaļruņu sistēma Z553 būs nopērkama no oktobra par Ls 91. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet, www.logitech.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV