Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

HP radījis datoru ar atdalāmu ekrānu

EasyGet.lv, 28.09.2012. 10:27

HP ENVY x2 ir jaudīgs un īpaši plāns dators ar daudzskārienu ekrānu, kas apvieno divu ierīču priekšrocības. HP ENVY x2 ir gan piezīmjdators, gan planšetdators, pateicoties atdalāmam ekrānam, ko ar magnētisko fiksatoru var atvienot no klaviatūras. Tādējādi lietotājs saņem klēpjdatora jaudu un planšetdatora brīvību vienā modernā, vieglā ierīcē.

ENVY x2 ir alumīnija korpuss ar inovatīvām magnētiskām eņģēm, kas viegli nofiksē planšeti. Viss dators sver 1,4 kg, bet atdalīta planšetes daļa - 0.71 kg. Datoram ir 29.4 cm (11.6") augstas izšķirtspējas skārienjutīgs ekrāns ar Windows 8 lietotāja saskarni. Īpaši plati apskates leņķi un spilgts 400nit IPS panelis garantē lielisku vizuālo pieredzi gan telpās, gan ārpus tām, kamēr HD tīmekļkamera priekšpusē un 8 megapikseļu kamera aizmugurē ļauj uzņemt augstas kvalitātes foto un video. HP ENVY x2 ir pusvadītāju cietais disks (SSD) palielinātai uzticamībai un ātrākam ielādes laikam.

Datoram ir arī Beats AudioTM vislabākajai skaņas pieredzei, kas pieejama uz datoriem. Kā izvēles opcija pieejams irbulis (stylus), sniedzot papildus radošās iespējas - brīvību rakstīt, zīmēt un veikt navigāciju ar augstāku precizitāti.

Turklāt HP ENVY x2 uzlabojis arī satura kopīgošanu un savienojuma iespējas. Jaunā HP Connected Photo lietojumprogramma ļauj ātri sinhronizēt fotogrāfijas starp mobilajām ierīcēm un piedāvā pamata rediģēšanas iespējas un ātrās kopīgošanas iespējas sociālajos portālos. Near Field Communication (NFC) tehnoloģija ļauj kopīgot saturu (fotogrāfijas, kontaktus un interneta saites) ar vienkāršu pieskārienu.

Paredzams, ka HP ENVY x2 būs pieejams gada beigās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV