Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LG Electronic izlaiž jaunas mājas audio sistēmas TB106 un CM4320

Aleksandra Matvejeva, 10.10.2012. 11:23

LG Electronics (LG) interesentiem Latvijā piedāvā jaunas mājas audio sistēmas LG TB106 un LG CM4320, kas sevī apvieno jaunākos tehnoloģiju sasniegumus un moderna dizaina priekšrocības.

LG TB106 mikro audio sistēma

LG TB106 nodrošina izcilu skaņas kvalitāti ar 100W jaudu (2.0 – skaņas kanāls), kas aprīkots ar integrēto iPod/iPhone dokstacijas savienotāju, CD/DVD atskaņotāju un DAB+ (Digital Audio Broadcasting) digitālo radio uztvērēju, kas nodrošina CD kvalitātei līdzīgu klausīšanās pieredzi. LG TB106 mini audio sistēma nodrošina iespēju ne tikai atskaņot USB ierīcēs esošos failus, bet arī CD un MP3 failu ierakstīšanu USB vai MP3 ierīcē.

Tāpāt LG TB106 ir ērti savienojams ar MP3 atskaņotājiem, portatīviem datoriem un personālajiem multimediju atskaņotājiem, kas ļauj baudīt mūziku un digitālo saturu tieši no portatīvajām ierīcem.

Izgatavots no augstas kvalitātes metāla meteriāliem, LG TB106 mikro audio sistēma kļuvusi par stilīgu papildinājumu jebkuram modernam interjeram.

LG CM4320 mini audio sistēma

LG CM4320 mini audio sistēma ar 140W jaudu (2.0 – skaņas kanāls) piedāvā vienas ierīces isinājumu visām moderna paterētāja audio vajadzībam. Minisistēma ir aprīkota ar CD, MP3 un WMA failu atskaņotāju, nodrošinot patiešam spēcīgu un bagātu skaņu. Tāpat CD formāts ir viegli konvertējams uz MP3 formātu, kā arī saglabājams ārējās atmiņas ierīcēs, kā piemēram, USB.

Izcilu skaņas kvalitāti papildina Auto DJ un Auto EQ funkcijas. Auto EQ funkcija ļauj izvelēties dziesmu pēc mūzikas žanra, kas nodrošina lielisku skaņas kvalitāti, neatkarīgi no muzikālas gaumes. Savukārs Auto DJ funkcijā vienas dziezmas beigas nemanāmi saplūst ar otras dziesmas sākumu, kas ļauj baudīt mīļākos skaņdarbus bez pārtraukuma vai klusuma pauzēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV