Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Logitech jaunās peles un skārienpaliktnis Windows 8

Jānis Vanags, 11.10.2012. 12:23

Logitech izziņo jaunu produktu sēriju, ar kuriem ērti un intuitīvi darboties Windows 8. No oktobra beigām pieejamie: Logitech® bezvadu uzlādējamais skārienpaliktnis T650, Logitech® skārienpele T620 un Logitech® Zone skārienpele T400 ir īpaši konstruēti, lai darbotos ar Windows 8 skāriensaskarni.
Logitech jaunās peles un skārienpaliktnis Windows 8

"Šī jaunā produktu sērija izmanto tradicionālo peles funkcionalitāti, pie kuras esat pieraduši un optimizē to Windows 8 piedāvātajai naviģēšanai," sacīja Maiks Kulvers, Logitech viceprezidents. "Mūsu jaunā pele un skārienpaliktnis sniedz skārienekrāna pieredzi, pie kādas esam pieraduši, lietojot viedtālruņus un planšetdatorus. Windows 8 tagad piedāvā līdzīgu lietošanu ar pieskārieniem, un mūsu produkti sniedz jums ātru, vienkāršu un dinamisku pieeju jaunās saskarnes pamatelementiem."

Logitech bezvadu uzlādējamais skārienpaliktnis T650

Logitech bezvadu uzlādējamais skārienpaliktnim T650 ir plaša, īpaši gluda stikla skārienvirsma, kas atbalsta Windows 8 žestus un paātrina pārvietošanos starp logiem, tai pat laikā dodot vairāk vietas jūsu pirkstiem.

Varat veikt pamata norādīšanas, klikšķināšanas un ritināšanas funkcijas jebkur, kur uz skārienvirsmas atrodas jūsu pirksti, kā arī varat izmantot Windows 8 žestus, piemēram, virzīšanas žestu, lai pārslēgtos starp lietotnēm, savilkšanas žestu, lai tālummainītu un trīs pirkstu piesitienu, lai atgrieztos sākumekrānā. Varat klikšķināt pa kreisi vai pa labi jebkur uz skārienpaliktņa, tam ir iebūvēts sensors, lai nodrošinātu precīzu izsekošanu, tādejādi naviģēšana ir ātra un plūstoša.

Logitech skārienpele T620

Tiem, kas meklē peli ar īpaši elegantu dizainu, Logitech skārienpele T620 nodrošinās pilnu skārienvirsmu plūstošai naviģēšanai. Līdzīgi kā uz skārienpaliktņa, jums ir žestu brīvība jebkur, kur uz peles atrodas jūsu pirksti - pat sānos – tādejādi jebkas, ko darāt, šķiet dabisks un intuitīvs, tai skaitā horizontālā un vertikālā ritināšana un pārslēgšanās starp lietotnēm.

Šai gludajai bezvadu pelei ir lielisks dizains, tā ir konstruēta, lai būtu ērta ilgstošai lietošanai un lāzera klases optiskais sensors, kas nodrošina precīzu izsekošanu uz lielāko daļu virsmu.

Logitech Zone skārienpele T400

Logitech Zone skārienpelei T400 ir plašāka funkcionalitāte nekā tradicionālajām pelēm, jo tā ātri un viegli ļauj piekļūt operētājsistēmas populārākajām funkcijām. Tai ir stikla skārienvirsma, kas konstruēta plūstošai horizontālai un vertikālai ritināšanai ar pirkstiem. Varat klikšķināt jebkur skārienzonas priekšpusē, tādejādi uzreiz nokļūstat Windows 8 sākumekrānā, lai piekļūtu vajadzīgajām lietotnēm.

Pelei ir gumijas apmales un ērta forma. Tradicionālā peļu funkcionalitāte un plūstošā horizontālā un vertikālā ritināšana gandarīs jums darboties ar datoru vai planšetdatoru stundām ilgi.

Bateriju darbības ilgums

Logitech bezvadu uzlādējamais skārienpaliktnis T650 uzlādējas no USB pieslēgvietas un darbojas mēnesi ar pilnu uzlādi. Tam ir On/Off slēdzis ar akumulatora indikatoru. Logitech skārienpeles T620 baterijas darbojas sešus mēnešus, savukārt Logitech Zone skārienpeles T400 baterijas darbojas 18 mēnešus. Līdzīgi kā skārienpaliktnim, arī Logitech Zone skārienpelei T400 ir On/Off slēdzis un baterijas indikators.

Bateriju darbības ilgums katram produktam ir balstīts uz dažādiem lietošanas un apstākļiem.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech bezvadu uzlādējamais skārienpaliktnis T650, Logitech skārienpele T620 un Logitech Zone skārienpele T400 būs nopērkami jau oktobrī par attiecīgi €79.99, €69.99 un €49.99. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.logitech.com vai mūsu emuāru.

Logitech produktu saderība ar Windows 8

Vairums Logitech peļu un tastatūru var tikt izmantoti ar Windows 8. Lai iegūtu pilnu Logitech produktu sarakstu, kas saderīgi ar Windows 8, lūdzu, apmeklējiet www.logitech.com/Win8-compatibility.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV