Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jaunā Logitech Broadcaster Wi-Fi tīmekļkamera

EasyGet.lv, 17.10.2012. 09:56

Logitech tīmekļkamera ļauj pārvietoties, uzņemt video, to straumēt un tērzēt praktisko no jebkura leņķa.
Jaunā Logitech Broadcaster Wi-Fi tīmekļkamera

Logitech paplašina iespējās, kā straumēt un uzņemt video ar jauno Logitech® Broadcaster Wi-Fi® tīmekļkameru. Paredzēta profesionāļiem, bloggeriem un amatieriem, šī jaunā tīmekļkamera ir elastīgāka nekā citas tīmekļkameras, nodrošinot tiešraides straumēšanu, video uzņemšanu no diviem atšķirīgiem leņķiem vai video tērzēšanu Mac® datorā.

Logitech Broadcaster Wi-Fi tīmekļkamera ļauj viegli uzņemt kvalitatīvus videoklipus uz jūsu Mac datora. Varat straumēt tiešraides video tieši uz Ustream® un izmantot iPad®, iPhone® vai Mac, lai kontrolētu un priekšskatītu video. Logitech Broadcaster tāpat var darboties kā otrā video kamera, piešķirot papildu perspektīvu Mac datorā iebūvētājai tīmekļkamerai. Tās bezvadu savienojums dod jums iespēju uzņemt praktiski no jebkura leņķa. Bagātīgākam un dinamiskākam video saturam varat viegli fiksēt divus skatus un savienot tos kopā.

"Logitech Broadcaster Wi-Fi tīmekļkamera ļauj straumēt un ierakstīt kā profesionālim," saka Maiks Kulvers, Logitech viceprezidents. "Tā palīdz jums maksimāli izmantot jau esošo Mac OS un iOS video uzstādījumu dinamiskākai tiešraides straumēšanai, ierakstei un videozvaniem. To iespējams novietot tur, kur iebūvēto tīmekļkameru nevar. Ar vienas pogas pieskārienu iespējams pārslēgties starp iebūvēto tīmekļkameru un Logitech Broadcaster Wi-Fi tīmekļkameru, tādejādi jūsu draugi un auditorija redz standarta skatu vai arī viņi var „pārvietoties" pa istabu kopā ar jums."

Logitech Broadcaster ir saderīga ar populārām Mac video lietotnēm. Video varat ierakstīt ar QuickTime® vai Photo Booth®, rediģēt un apskatīt videoklipus ar iMovie® vai Final Cut Pro® un veikt videozvanus ar FaceTime®, iChat® vai SkypeTM.

Sagaidāms, ka Logitech Broadcaster Wi-Fi tīmekļkamera būs nopērkama jau oktobrī par €199.99.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV