Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Samsung pasaulē pārdevis jau piecus miljonus GALAXY Note II viedtālruņu

EasyGet.lv, 26.11.2012. 13:48

Divu mēnešu laikā, kopš Samsung GALAXY Note II nonākšanas tirdzniecībā, tā pārdošanas apjomi pasaulē pārsnieguši piecus miljonus vienību. Iepriekšējais modelis GALAXY Note tādā pašā laika periodā, kopš prezentēšanas 2011. gada oktobrī, tika pārdots viena miljona apmērā. Pirmās paaudzes GALAXY Note viedtelefona piecu miljonu pārdošanas robežas sasniegšanai bija nepieciešami pieci mēneši.
Samsung pasaulē pārdevis jau piecus miljonus GALAXY Note II viedtālruņu

"GALAXY Note II Baltijas valstīs, kopš tā tirdzniecības uzsākšanas, ir trīs reizes pieprasītāks nekā tā priekšgājējs GALAXY Note tādā pašā laika periodā. Mēs esam patiesi iepriecināti, ka jaunā produktu kategorija, kuru Samsung aizsāka izveidojot Note, Latvijas iedzīvotāju vidū ir nostiprinājusies, iepazīta un novērtēta. Ar jauno modeli GALAXY Note II esam ne tikai paplašinājuši jauno viedtālruņu kategoriju, bet arī uzlabojuši un radījuši jaunas tehnoloģijas un risinājumus. Piemēram, pilnveidojuši unikālo S Pen irbuli, ar kuru strādājot ir sajūtas it kā tiešām rakstītu ar pildspalvu uz papīra," saka Samsung Electronics Baltics Telekomunikācijas produktu tirdzniecības vadītājs Latvijā Māris Ķikāns.

Jaunais viedtālrunis nodrošina virkni jaunu funkciju. Piemēram, lietotāji lielo ekrānu var sadalīt uz pusēm tā, lai vienlaikus spētu darboties divās programmās. Turklāt tālrunis visus atvērtos logus parocīgi sakārto, lai jebkurā brīdī būtu iespējams pārslēgties uz nepieciešamo aplikāciju. GALAXY Note II nodrošina arī ātras un ērtas koplietošanas iespējas. AllShare Play un Cast ļauj koplietot un rediģēt saturu ar dažādām ierīcēm vienlaicīgi, savienojot viedtālruni ar Samsung HD televizoriem, viedtelefoniem, planšetdatoriem, klēpjdatoriem un citām ierīcēm.

Jaunais tālrunis darbojas uz "Android 4.1 JellyBean" operētājsistēmas bāzes un tam ir jaudīga veiktspēja - 1,6 gigahercu (GHz) četrkodolu procesors un pēdējās paaudzes 3G datu savienojuma atbalsts. Telefons ir aprīkots ar 5,5 collu lielu ekrānu. Tā pārdošanas cena Latvijā ir sākot no 430 latiem.

Foto: GALAXY Note II viedtālrunis. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV