Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijā sāk tirgot jauno iPad mini un ceturtās paaudzes iPad

EasyGet.lv, 30.11.2012. 15:08

Šodien Latvijā oficiāli tiks uzsākta Apple planšetdatora – iPad mini un jaunākā, ceturtās paaudzes iPad ar Retina ekrānu tirdzniecība.
Latvijā sāk tirgot jauno iPad mini un ceturtās paaudzes iPad

Jaunie Apple produkti pieejami visos „iDeal" un „Capital City" veikalos Rīgā kā arī lielākajās dotortehnikas tirdzniecības vietās. iPad mini aptuvenā tirgus cena būs sākot no Ls 237, bet ceturtās paaudzes iPad cena – sākot no Ls 356.

Jaunajai iPad mini planšetei ir 7,9 collu displejs un tas sver tikai 300 gramus. iPad mini ir viss, kas to padara par īstu iPad, izņemot tā samazināto izmēru. 7,2 mm plānā planšete nav biezāka par zīmuli un tās vieglais svars ļauj to ērti noturēt plaukstā. iPad mini ekrānā ir izmantota tā pati LED fona gaismas tehnoloģija kas planšetē iPad.

Neskatoties uz plašajām iespējām, ko piedāvā jaunais produkts iPad mini, tas spēj darboties līdz pat 10 stundām ar vienu uzlādes reizi. iPad ir pazīstams ar ātru darbspēju, kas raksturīga arī jaunajam iPad mini. Tajā ir iebūvēta jaudīgā un energoefektīvā A5 mikroshēma, kas liek visam, ko jūs darāt, izskatīties dabiskam un plūstošam - no sīkumiem, kā piemēram, pārejai no aplikācijas uz aplikāciju vai no lapas uz lapu, līdz sarežģītākām lietām, kā fotogrāfiju rediģēšana, filmu skatīšanās vai spēļu spēlēšana.

iPad mini displejs ir par 35% plašāks, nekā 7 collu planšetdatoram, līdz ar to viss ir vieglāk salasāms un ar to ir vieglāk darboties. iPad mini displejs ir veidots tā, lai varētu sekmīgāk izmantot katru pikseli. Tātad aplikācijas, žurnāli un dokumenti aizpilda ekrānu, no augšas līdz apakšai un no malas līdz malai gan vertikālā, gan horizontālā skatījumā.

Visas programmas, kas līdz šim bijušas piejamas iPad ierīcei, tik pat sekmīgi darbosies arī jaunajā iPad mini, kas nozīmē, ka jūs joprojām varēsiet piekļūt 275,000 fantastisku aplikāciju. Tajā ir iebūvētas arī FaceTime un iSight kameras ar 1080p HD video ierakstīšanas iespējām, ātrāku bezvadu internetu un 10 stundu baterijas darbības laiku. Faktiski, tajā ir viss, kādēļ jums patīk iPad, tikai nedaudz mazākā versijā.

Foto: Ceturtās paaudzes iPad. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV