Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LG iepazīstinās ar paplašinātu Ultra HD televizoru piedāvājumu starptautiskajā CES izstādē

EasyGet.lv, 07.01.2013. 10:53

LG Electronics (LG) iepazīstinās ar jaunu Ultra HD televizoru piedāvājumu starptautiskajā CES 2013 izstādē Lasvegasā. Oriģinālo 84 collu Ultra HD televizoru papildinās 55 un 65 collu ekrāna modeļi. Jaunajiem izmēriem ir raksturīga tāda pati satriecoša izšķirtspēja un nepieredzēta skatīšanās pieredze kā LG 84 collu Ultra HD televizoram, kas 2013.gada starptautiskajā CES® Inovāciju balvā saņēma apbalvojumu "Labākā Inovācija" video displeju kategorijā. LG bija pirmais uzņēmums, kuram izdevās veiksmīgi komercializēt Ultra HD TV tehnoloģiju, uzsākot televizora pārdošanu šī gada augustā.
LG iepazīstinās ar paplašinātu Ultra HD televizoru piedāvājumu starptautiskajā CES izstādē

"LG joprojām ieņem vadošo vietu Ultra HD televizoru segmentā," sacīja LG Electronics Home Entertainment prezidents un izpilddirektors Haviss Kvons (Havis Kwon). "Atsaucoties uz prognozējamo dažādu ekrānu izmēru pieprasījumu, LG savam Ultra HD televizoru klāstam pievieno arī 55 un 65 collu modeļus."

Visi trīs Ultra HD televizoru sērijas modeļi var lepoties ar uzlabotu Triple XD Engine procesoru. Izmantojot šo izcilo attēlu apstrādes tehnoloģiju, tiek radīti pārsteidzošas kvalitātes attēli ar 8 miljoniem pikseļu un četras reizes labāku izšķirtspēju (3840×2160) nekā pašreizējiem Full HD televizoru paneļiem. Turklāt papildu izšķirtspējas palielināšanas funkcija Resolution Upscaler Plus ļauj panākt augstāku detalizētības līmeni zemākas kvalitātes attēliem.

LG jaunākā tālvadības pults Magic Remote lietotājam nodrošina intuitīvu navigāciju Ultra HD televizora viedajā ekrāna interfeisā. Pašlaik LG Smart TV ekosistēma ietver aptuveni 1400 aplikāciju un piekļuvi augošajai, izcila satura pakalpojumu kolekcijai, piemēram, 3D World un Game World. SmartShare Plus ļauj lietotājiem piekļūt vēl lielākam multivides un izklaides iespēju klāstam. Šī līdzekļu kopa piedāvā daudzas savienojamības opcijas, piemēram, Wi-Fi un Intel bezvadu displeju (WiDi), kas ļauj koplietot saturu no portatīvajām ierīcēm, piemēram, klēpjdatoriem, mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem un citām ierīcēm.

LG Ultra HD televizoriem ir iebūvēta CINEMA 3D tehnoloģija. Pārsteidzošā ekrāna izšķirtspēja kombinācijā ar 3D efektiem nodrošina patiesi neaptveramu skatīšanas pieredzi. 3D Depth Control un 3D Sound Zooming funkcijas ļauj skatītājam personalizēt 3D skatīšanas parametrus: regulēt "attālumu" starp tuviem un tāliem objektiem ekrānā, kā arī analizēt ekrānā esošos objektus, lai ģenerētu skaņu atbilstoši to atrašanās vietai un kustībai. Jaunajā vied-funkciju klāstā ir iekļauta arī Dual Play funkcija, kas spēlētājiem ļauj piedzīvot vēl nebijušas emocijas, ļaujot vienlaikus redzēt dažādus attēlus vienā un tajā pašā ekrānā.

Lielisko vizuālo attēlu veiksmīgi papildina īpaša 2.2 skaļruņu sistēma, kas sastāv no diviem 10 W skaļruņiem un diviem 15 W zemfrekvenču skaļruņiem.

CES 2013. gada izstādē LG Ultra HD televizori demonstrēs mākslinieka Romero Britto spilgto neo-pop mākslas darbu. Viņa gleznas ir īstas laimes un cilvēces cerības vizuāli atspoguļojumi. LG nākamās paaudzes attēlu tehnoloģija spēj pilnīgi precīzi atainot mākslinieka dinamisko redzējumu.

Foto: LG Ultra HD televizori. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV