Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sony rada ūdensizturīgu MP3 atskaņotāju

EasyGet.lv, 08.01.2013. 09:52 | komentāri (1)

Izmantojiet savos treniņos ūdensizturīgo Sony Walkman® NWZ-W273 MP3 atskaņotāju. Šis Sony Walkman® ir ūdensizturīgs līdz pat 2 m dziļumam. Lielisko, tikai Sony Walkman® raksturīgo skaņas kvalitāti varat baudīt peldoties, vingrojot trenažieru zālē vai skrienot.
Sony rada ūdensizturīgu MP3 atskaņotāju

Sony Walkman W273 nav vadu, kas var sapīties, kamēr jūs peldaties baseinā vai vingrojat. Atskaņotājs pat nav jāpiestiprina apģērbam vai brillēm. Atskaņotājam ir stilīgs un ergonomiskais dizains, kā arī cieši pieguloši, dažāda lieluma nomaināmi ausu spilventiņi, kas nodrošina maksimālas ērtības, svīstot treniņos.

Kad treniņš ir beidzies, varat turpināt klausīties mūziku dušā vai arī vienkārši noskalojiet Walkman® W273 tekošā ūdenī.

4 GB atmiņa ļauj ielādēt plašu jūsu iecienītākās mūzikas klāstu. Saderība ar iTunes atvieglo jūsu iecienītāko ierakstu un treniņiem paredzēto atskaņošanas sarakstu pārsūtīšanu.

Jaunais Walkman® W270 spēj arī ilgi darboties. Uzlādējot ierīci 3 minūtes (piemēram, kamēr pārģērbjaties treniņtērpā), tā spēj atskaņot mūziku 60 minūtes. Pilnībā uzlādēts akumulators ļauj klausīties mūziku līdz pat 8 stundām bez pārtraukuma.

Ūdensizturīgais Sony Walkman® W273 MP3 atskaņotājs būs nopērkams no 2013. gada februāra par aptuveni Ls 40.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV