Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG iepazīstina ar pirmo Full HD izšķirtspējas viedtālruni - LG Optimus G Pro

EasyGet.lv, 18.02.2013. 14:34 | komentāri (1)

LG Electronics (LG) iepazīstijājis ar jaunāko papildinājumu G-sērijas ģimenē. Optimus G Pro, LG viedtālrunis ar līdz šim lielāko displeju un LTE atbalstu, aprīkots ar 5.5 collu lielu Full HD IPS izšķirtspējas displeju un jaunām pilnveidotām lietotāju interfeisa funkcijām, lai apmierinātu arvien pieaugošo pieprasījumu pēc viedtālruņiem ar lieliem displejiem. Optimus G Pro būs apskatāms šī gada Pasaules Mobilajā kongresā Barselonā.
LG iepazīstina ar pirmo Full HD izšķirtspējas viedtālruni - LG Optimus G Pro

"Optimus G Pro tika izstrādāts, lai nodrošinātu spilgtu un neatkārtojamu attēla kvalitāti lielā viedtālruņa displejā," uzsvar LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park). "Mēs turpināsim paplašināt mūsu piedāvājumu un nostiprināt pozīcijas premium klases LTE viedtālruņu segmentā."

Optimus G Pro Full HD IPS displejs nodrošina 1920 x 1080 pikseļu izšķirtspēju, kamēr pikseļu blīvums displejam sastāda 443 pikseļus uz collu. Viedtālrunis piedāvā savā klasē lielāko akumulatora jaudu - 3,140mAh, ļaujot baudīt Full HD izšķirtspējas kvalitāti stundām ilgi. Papildus, ar uzlabotas 13MP aizmugurējās un 2.1MP priekšējās kameras palīdzību, lietotāji var uzņemt attēlus un video Full HD režīmā – tādā pašā kvalitātē, kādu piedāvā augstas izšķirtspējas televizori.

Optimus G Pro piedāvā arī speciāli šai ierīcei izstrādātas lietotāja saskarsnes funkcijas, piemēram, Dual Recording un Virtual Reality (VR) Panorama. Dual Recording ļauj lietotājiem vienlaicīgi uzņemt video ar priekšas un aizmugures kamerām, veidojot unikālu attēls-attēlā pieredzi. Turpretīm VR Panorama ļauj fotografēt gan horizontālā, gan vertikālā veidā, lai veidoti pilnu 360 grādu attēlu. Papildus viedtālrunis ir aprīkots ar uzlabotām populārākajām Optimus G letotāja saskarsnes funkcijām – tādām kā QSlide, Live Zooming un QuickMemo.

Optimus G Pro galvenās specifikācijas:
Čipkopa: Qualcomm Snapdragon™ 600 1.7GHz četerkodolu procesors
Operētājsistēma: Android 4.1 Jelly Bean
Displejs: 5.5 collu Full HD (1920 x 1080 pikseļi/ 400ppi)
Atmiņa: 32 GB un 2 GB operatīvā atmiņa, Micro SD atbalsts (līdz pat 32GB)
Kamera: 13 MP ar LED zibspuldzi (aizmugurējā) un 2.1 MP (priekšējā)
Akumulators: 3,140 mAh (ar bezvadu uzlādēšanas iespēju)
Izmēri (G x P x B): 50.2 x 76.1 x 9.4 mm

Foto: LG Optimus G Pro . Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV