Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Nokia prezentē jaunus produktus Mobile World Congress 2013 ietvaros

EasyGet.lv, 25.02.2013. 17:00

Šodien Mobile World Congress ietvaros Nokia prezentēja četras inovatīvām funkcijām aprīkotas ierīces: Nokia Lumia 720 un Nokia Lumia 520 viedtālruņus ar Windows Phone 8 operētājsistēmu un mobilos tālruņus Nokia 105 un Nokia 301. Uzņēmums arī paziņoja par Nokia karšu un navigācijas servisa HERE funkciju paplašināšanu un pieejamību uz citu ražotāju Windows Phone tālruņiem.
Nokia prezentē jaunus produktus Mobile World Congress 2013 ietvaros

"Šodien prezentētās ierīces un pakalpojumi atspoguļo mūsu apņemšanos paplašināt Nokia ierīču un pakalpojumu klāstu atbilstoši visdažādāko lietotāju prasībām visā pasaulē," saka Stephen Elop, Nokia prezidents un vadītājs.

Nokia Lumia 720 un Nokia Lumia 520 paplašina Windows Phone 8 viedtālruņu klāstu

Vidējās cenu kategorijas viedtālrunis Nokia Lumia 720 nodrošina augstākās klases kameras funkcionalitāti. Kameras f/1.9 fokusa dziļums un Carl Zeiss optika ļauj uzņemt skaidrus un spilgtus attēlus gan dienas gaismā, gan apgrūtinātos apgaismojuma apstākļos. Tālruņa priekšējā HD kvalitātes kamera ar platleņķa lēcu video zvanu veikšanu padara baudāmāku.

Nokia ikoniskā dizaina viedtālrunis aprīkots ar jaunākajām augstākās klases Nokia funkcijām, tostarp ar izcilo Nokia karšu un navigācijas servisu HERE un bezvadu uzlādes iespēju ar atsevišķi uzliekamo bezvadu lādēšanas vāciņu.

Nokia Lumia 720 būs pieejams šī gada otrajā ceturksnī par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu LVL 250.

Nokia Lumia 520 ir cenas ziņā vispieejamākais Nokia viedtālrunis ar Windows Phone 8 operētājsistēmu. Tas lietotājiem ļaus lietot funckijas, kādas līdz šim bijis ierasts lietot tikai augstākās klases viedtālruņos, piemēram, tam ir tāda pati kameras lēca kā uzņēmuma flagmanim Nokia Lumia 920. Izcilas jutības četru collu ekrāns reaģē arī uz pieskārieniem cimdos vai ar nagu.

Nokia Lumia 520 piecās dažādās krāsās par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu LVL 145 būs pieejams šī gada otrajā ceturksnī.

Papildu informācija par viedtālruņiem Nokia Lumia 720 un Nokia Lumia 520 atrodama Nokia oficiālajā blogā http://conversations.nokia.com/.

Nokia 105 un Nokia 301

Nokia prezentēja arī divus budžeta klases mobilos tālruņus: Nokia 105, kas cenas ziņā ir kompānijas vispieejamākais tālrunis, un Nokia 301.

Pret putekļiem un mitrumu drošais Nokia 105 ir aprīkots ar spilgtu krāsu ekrānu un tādām funkcijām kā FM radio, modinātājs un lukturītis. Tālrunis ar vienu uzlādes reizi gaidīšanas režīmā var darboties līdz pat 35 dienām. Melnā un debeszilā krāsā tālrunis par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu līdz 20 latiem būs pieejams šī gada otrā ceturšņa beigās.

Krāsainais eleganta dizaina Nokia 301 tālrunis ļauj izmantot 3.5G interneta iespējas ar Nokia Xpress interneta pārlūku, kas nodrošina patērētā datu apjoma samazināšanu līdz pat 90%. Šis ir cenas ziņā vispieejamākais Nokia tālrunis, kas piedāvā video straumēšanu un atbalsta Mail for Exchange e-pasta konta uzstādīšanu. Nokia 301 ir 3.2 megapikseļu kamera, ar kuru iespējams uzņemt arī panorāmas fotoattēlus. Nokia 301 debeszilā, melnā, fuksīna rozā, dzeltenā un baltā krāsā par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu LVL 70 būs pieejams šī gada otrajā ceturksnī.

Plašāka informācija par tālruņiem Nokia 105 and Nokia 301 pieejama Nokia oficiālajā blogā http://conversations.nokia.com/.

Paplašināts bezmaksas karšu un navigācijas serviss HERE

Nokia arī paziņoja, ka HERE, uzņēmuma jaunais zīmols karšu un navigācijas servisam, turpinās nodrošināt vislabāko lietošanas pieredzi Nokia Lumia viedtālruņos. Karšu un navigācijas pakalpojumi HERE Maps, HERE Drive un HERE Transit atsevišķās valstīs būs pieejami arī citu ražotāju Windows Phone tālruņos.

Jaunajā karšu servisā HERE Maps tiks integrēts Nokia paplašinātās realitātes tehnoloģiju kopums LiveSight™. LiveSight™ caur tālruņa kameru atpazīst apkārt esošās vietas un uzrāda uz atrašanās vietu balstītu svarīgāko informāciju.

Plašāka informācija par jaunumiem karšu un navigācijas servisā: HERE news.

Plašāka informācija un fotoattēli pieejami: http://press.nokia.com/ un http://conversations.nokia.com/

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV