Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG viedtālruņu acs atpazīšanas tehnoloģija padara izklaidi vēl ērtāku

easyget.lv, 15.03.2013. 10:38

LG Electronics (LG) paziņojis, ka prezentēts jaunu multivides lietotāja saskarnes funkciju Smart Video, kas pirmo reizi būs pieejams tālrunī Optimus G Pro. Smart Video padara video skatīšanos mobilajās ierīcēs ērtāku nekā jebkad līdz šim, jo, pateicoties acs atpazīšanas tehnoloģijai, video skatīšanās laikā vairs nav manuāli jākontrolē tā atskaņošana.
LG viedtālruņu acs atpazīšanas tehnoloģija padara izklaidi vēl ērtāku

Izmantojot mūsdienīgo acs atpazīšanas tehnoloģiju, Smart Video atpazīst skatītāja acu pozīciju un automātiski atskaņo vai aptur video bez lietotāja manuālas iejaukšanās. Priekšējā kamera nosaka, kad lietotājs neskatās uz viedtālruņa displeju, un nekavējoties automātiski pārtrauc video atskaņošanu. Tiklīdz lietotāja skatiens atkal pievēršas viedtālrunim, video atskaņošana atsākas no vietas, kur tā tika pārtraukta.

Papildus Smart Video, Optimus G Pro būs arī pirmais tālrunis pasaulē, kas aprīkots ar Dual Camera funkciju. Dual Camera ir funkcijas Dual Recording paplašinājums, kas pirmo reizi tika ietverta Optimus G Pro  - tālrunī, kurš pagājušajā mēnesī tika izlaists Korejas tirgū. Dual Camera sniedz iespēju vienlaikus uzņemt fotogrāfijas gan ar priekšējo, gan aizmugurējo kameru, lai varētu izveidot kompozīciju attēls - attēlā. Tādējādi lietotājs no vērotāja kļūst par daļu no stāsta.

„LG nepārtraukti attīstās, lai radošā veidā saviem klientiem piedāvātu plašākas aprīkojuma lietošanas iespējas,” stāsta LG Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). „2013. gadā un turpmāk viedtālruņu konkurences spējas noteiks tieši pozitīva lietotāju pieredze, nevis tikai modernākie tehniskie parametri.”

Smart Video un Dual Camera funkcijas būs iekļauti jauninājumā Value Pack, kas nākamajā mēnesī Korejas tirgū tiks piedāvāts Optimus G Pro tālruņiem. Šie līdzekļi turpmāk būs pieejami arī dažiem LG augstākās klases viedtālruņiem.

Jauninājumā Value Pack ir iekļauti arī šādas funkcijas:

  • Magic Remote Pad un Text Keypad ar Qremote funkciju; QRemote funkcija ir īpaši saderīga izmantošanai ar LG Smart TV, lai atvieglotu televizora tālvadību ar tālruni Optimus G Pro;
  • tiks uzlabota tālruņa Optimus G Pro starta pogas apgaismojuma tehnoloģija Smart LED Lighting, kas lietotājiem ļaus pielāgot krāsas atbilstoši savām biežāk lietotajām kontaktpersonām; LED gaismas mirgošana dažādās krāsās ļaus lietotājiem noteikt ienākošo un neatbildēto zvanu veicēju, kā arī nelasīto īsziņu un e-pastu sūtītājus;
  • līdzeklis Video Pause/Resume ļauj lietotājam apturēt un sākt ierakstīšanu, lai iegūtu vienu nepārtrauktu videomateriālu;
  • Android viedtālrunī pirmo reizi ir pieejamas krāsainie  emociju simboli Color Emoticons, kas ļauj vēl vairāk personalizēt īsziņas.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV