Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Komentāri rakstam: HTC 8X spožums un posts. Jeb kā Windows Phone uzveiks iPhone un Android

jaunākie lejā

Me » Autoram :) 28.03.2013. 13:59

Tas bija mans One X kuru Windows interneta pārlūks 8X telefonā uzveica :) Agree, tā bija realitāte. Taču tas ir tikai pārlūks, tur par operētājsistēmu kopumā nevar vispār runāt. Piekrītu ka telefons ļoti labi turas rokā, tas piesaistija vislabāk. Diemžēl kopumā tas nav lietojams. Lietojams ar to es domāju kā telefons kalpo lietotājam. Kapēc HTC to ražoja? Lai Nokia nebūtu pārāk viegli ieviest Lumia. Lielākais izaicinājums kurš sagaida Windows telefonus ir tāds, ka tos nelieto un viņiem nav nepieciešamā saikne ar lietotājiem lai to uzlabotu līdz līmenim kad tas kļūst lietojams.

Me » Autoram :) 28.03.2013. 15:05

Apraksts kopumā labs :) Jāsaka ka plašs ar daudz interesantām niansēm. Taču šķiet ka nav noslēguma visam. Ir jābūt Pērc, vai Nepērc. Tas pateiktu uzreiz un diezgan daudz. Toties raksts noindeksēsies labi Google par spīti :) :) :)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV