Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG jaunā 9.1 skaļruņu mājas kinozāles sistēma ar nevainojamu akustisku

Easyget.lv, 07.05.2013. 13:26

LG Electronics (LG) iepazīstina ar pavisam jaunu augstākās klases mājas kinozāles skaņas sistēmu – LG BH9530TW. 9.1 skaļruņu sistēma piedāvā skaņu, kas pielīdzināma moderni aprīkota kinoteātra skaņai. LG 1460W mājas kinozāles sistēma ir aprīkota ar Smart TV savienojuma iespējām, un šīs ierīces dizains lieliski iederas jebkurā mūsdienīgā interjerā.
LG jaunā 9.1 skaļruņu mājas kinozāles sistēma ar nevainojamu akustisku

LG BH9530TW sistēma piedāvā patiesi neaptveramu klausīšanās pieredzi, kādu var gūt, tikai atrodoties kinoteātrī. Lai gan LG BH9530TW sistēma atbalsta 9.1 izvades kanālu, visā sistēmā ir tikpat daudz skaļruņu kā standarta 5.1 skaļruņu sistēmā. Turklāt LG 3D Surround procesors analizē skaņas avotu un izplata skaņu daudzos virzienos, vienlaikus saglabājot piemērotu līdzsvara līmeni.

Skaļruņu konusu konstrukcijā LG izmantojuši Aramid šķiedras. Šis ārkārtīgi izturīgais un pret augstu temperatūru noturīgais materiāls dabiski nodrošina plašāku skaņas diapazonu, maksimāli novēršot skaņas izkropļojumu. Aramid šķiedras ir pazīstamas ar to stiprības robežu un tiek plaši izmantotas aizsargbruņojuma un profesionālo hokeja nūju ražošanā.

LG BH9530TW sistēma piedāva arī vairākas savienojumu iespējās, tostarp MiracastTM. MiracastTM ļauj lietotājiem, izmantojot NFC savienojumu, atspoguļot viedtālruņu vai citu ārējo ierīču saturu. LG BH9530TW sistēma ir aprīkota arī ar Smart TV iespējām, atbalsta tīmekļa pārlūkošanu, nodrošina piekļuvi mākoņserverim LG Cloud, kā arī ļauj straumēt saturu no plaša virtuālo atmiņas ierīču klāsta. Papildus, izmantojot LG BH9530TW sistēmu, Apple produktu lietotāji varēs uzlādēt savas ierīces, kā arī piekļūt un atskaņot tajās glabāto saturu. LG mājas kinozāles sistēma piedāvā 2D satura konvertēšanas iespēju uz 3D. Sistēmu savienojot ar Ultra HD televizoriem, Ultra HD attēla izšķirtspējas uzlabošanas funkcija izmanto parastu saturu un atveido to skaidrā, precīzā Ultra HD (3840 x 2160) izšķirtspējā.

LG BH9530TW sistēma ir lietotājam daudz vieglāk un intuitīvāk pārvaldāma, bet pastāv iespēja arī USB savienojumiem ar datorpeli un tastatūru, kas ļauj lietotājam elastīgi pārvaldīt saturu pēc paša ieskatiem. Turklāt, LG BH9530TW sistēma piedāvā jaunu Private Sound Mode funkciju televizora skatīšanai vēlās nakts stundās: režīms ļauj saņemt sistēmas skaņu tieši klausītāja viedtālrunī, izmantojot Wi-Fi savienojumu, kamēr pārēji ģimenes locekļi var netraucēti gulēt.

Galvenās LG BH9530TW mājas kinozāles sistēmas specifikācijas:

  • 9.1 skaļruņu sistēma (divi priekšējie augstie skaļruņi un divi aizmugurējie augstie skaļruņi, katrs no tiem aprīkots ar diviem kanāliem; viens centrālais kanāla skaļrunis un viens zemfrekvences skaļrunis).
  • 1,460W skaņas jauda
  • Aramid šķiedru skaļruņu konstrukcija.
  • Smart TV savienojuma iespējas 
  • USB savienojamība datorpelei un klaviatūtai 
  • Wi-Fi Direct savienojums
  • Bluetooth atbalsts
  • Wi-Fi sertificēts MiracastTM (viedtālruņu un planšetdatoru ekrāna spoguļskatīšana televizora ekrānā)
  • Satura konvertēšana no 2D uz 3D
  • Ultra HD (3,840 x 2,160) attēla izšķirtspējas uzlabošanas funkcija
  • Mobilā aplikācija viedtālruņiem (Android un iOS)
  • Private Sound Mode privātais skaņas režīms (televizora skaņas kanāla pārraidīšana viedtālrunī, kad izslēgta televizora skaņa)
  • FLAC atskaņošana
  • iPhone/iPod/iPad uzlādēšanas un atskaņošanas iespēja

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV