Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

1188 būtiski bagātina savas mobilās uzziņu lapas saturu

Easyget.lv, 06.06.2013. 14:41

Ņemot vērā pieaugošo interneta lietošanas popularitāti viedtālruņos, Uzziņu dienests 1188 ir pilnveidojis mājas lapas mobilo versiju, nodrošinot tai vairākas būtiskas papildfunkcijas, kas ļauj ērti uzzināt aktuālo informāciju uz mobilajām ierīcēm – viedtālruņiem un planšetdatoriem. 

Kā liecina jaunākais „TNS Latvia” pētījums, Latvijā ir pieaudzis to iedzīvotāju īpatsvars, kas izmanto internetu, pieslēdzoties viedtālruņiem. Saskaņā ar pētījuma datiem, viedtālruņus Latvijā lieto gandrīz katrs piektais jeb 19% Latvijas iedzīvotāji, kas ir par 7% vairāk nekā pērn. Tas ir mudinājis arī Uzziņu dienestu 1188 pilnveidot interneta mājas lapas mobilo versiju http://m.1188.lv , lai iedzīvotājiem būtu vēl ērtāk iegūt uzziņu informāciju.

Pilnveidotā Uzziņu dienesta 1188 interneta mājas lapas mobilā versija ietver vairākus funkcionālus uzlabojumus. Jaunajā mobilajā lapā var ērti meklēt informāciju uzņēmumu katalogā, turklāt meklēšanas rezultāti tiek attēloti kartē, precīzi norādot atrašanās vietu. Lietotājam meklējuma rezultāti tiek attēloti secībā gan pēc tuvākā objekta atrašanās vietas, gan pēc uzņēmumiem, ko iesaka Uzziņu dienests 1188.

Izmantojot mobilo lapu, turpmāk arī mobilo ierīču lietotāji varēs iepazīties ar kolektīvās iepirkšanās portālu piedāvājumiem, kas apkopoti vienuviet Uzziņu dienesta 1188 interneta mājas lapā.

Mobilajā versijā varēs arī ērti aplūkot informāciju par satiksmi – vilcienu un starppilsētu autobusu maršrutus un to atiešanas laikus. Turklāt, tiek uzrādītas arī izmaiņas standarta sarakstos, kā arī kursēšanas dienas, attālums un biļešu cenas.

Kā jaunums mobilās lapas versijai tiek piedāvāta Izklaides sadaļa, kurā var uzzināt aktuālāko informāciju par kino seansiem, koncertiem un dažādiem pasākumiem. Turklāt, mobilā versijā ir iespējams informāciju par pasākumiem atlasīt pēc dažādiem kritērijiem un tos ir iespējams skatīties arī mobilā ceļveža kartē.

Mobilā versija piedāvā arī iespēju iegūt noderīgu informāciju par TV programmu, valūtas kursiem, uzzināt aktuālās laika ziņas visā Latvijā un apskatīt savu dienas horoskopu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV