Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LG Cloud tagad arī Latvijā

Easyget.lv, 19.06.2013. 12:17

Jaunais LG Cloud mākoņserviss tagad ir pieejams arī Latvijā un tā saskarsne lietotāja ērtībai pieejama arī latviešu valodā. LG Cloud ļauj lietotājiem straumēt saturu tieši LG Cinema 3D Smart televizoros, kā arī nodrošina ērtu vietu, kur glabāt saturu, kas tiek automātiski sinhronizēts starp personālajiem datoriem, viedtālruņiem un televizoriem.

LG Cloud nodrošina piekļuvi video, foto un mūzikas failiem, tiklīdz tie ir augšupielādēti lietotāja kontā, noveršot vajadzību pēc laikietilpīgas satura manuāla pārnešanas starp ierīcēm. Šī vienkārši instalējamā lietojumprogramma, kas pieejama Google Play veikalā, ir saderīga ar LG Cinema 3D Smart televizoriem, personālajiem datoriem un Android viedtālruņiem. Lietotāji var sākt straumēt saturu līdz pat 5 GB bez maksas tieši savā Cinema 3D Smart televizorā. Multividi var ērti saglabāt un straumēt no LG Cloud, tādējādi atbrīvojot gigabaitiem vietu jau tā pārslogotajos viedtālruņos un personālajos datoros.

LG Cloud var arī transkodēt un straumēt multivides saturu uz mobilajām ierīcēm, izmantojot N-Screen. Šim pakalpojumam ir atskaņošanas atsākšanas funkcija, lai nodrošinātu vairāku produktu vienmērīgu aplūkošanu vai klausīšanos. LG Cloud arī nodrošina iespēju aplūkot fotogrāfiju slaidrādes un vienlaikus straumēt mūziku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV