Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Viedtālrunim HTC One pievienojas tā mazākā versija – HTC One mini

Easyget.lv, 19.07.2013. 11:02

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, prezentē savu jaunāko viedtālruni HTC One mini. Tā ir mazāka, kompaktāka versija godalgotajam viedtālrunim HTC One, ko lieto 181 pasaules valstī vairāk kā 583 mobilo sakaru tīklos.
Viedtālrunim HTC One pievienojas tā mazākā versija – HTC One mini

Izmantojot HTC One atzinību guvušo dizainu, šis jaunais saimes papildinājums apvieno pavasarī prezentētās inovācijas HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ un HTC BoomSound™ 4.3 collu ekrānā un ar jaudīgu divkodolu 1.4 GHz procesoru. Tas arī darbina jaunāko Android operētājsistēmas versiju ar HTC Sense®, nodrošinot augstvērtīgu pieredzi tiem lietotājiem, kuri no viedtālruņa sagaida izsmalcinātu dizainu un sniegumu.

Kompānijas „Hall & Partners” izpēte jūlijā liecina, ka ar viedtālruni HTC One zīmola atpazīstamība jaunu lietotāju vidū pasaulē ir augusi par 87%. Ņemot vērā, ka pēc pētījumu kompānijas „GfK” jūnija datiem HTC One rekomendē citiem 94% no šīs mobilās ierīces pašreizējiem lietotājiem. Līdz ar to „Hall & Partners” dati atklāj, ka potenciālo pircēju skaits, kas tuvāko sešu mēnešu laikā plāno iegādāties šo viedtālruni, ir divkārt pieaudzis.

„Mēs esam lepni par iespēju pārstāvēt pašreiz tirgū līdera pozīcijās esošu viedtālruni un, līdz ar HTC One mini izziņošanu, vienlaikus arī labāko viedtālruņu saimi pasaulē,” atzina HTC Corp. izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). „Viedtālrunis HTC One mini iemieso visu to, kas ļauj HTC One būt līderpozīcijās, tikai mazākā, bet joprojām pievilcīgā versijā.”

Ar precīzu un izteiksmīgu 4.3 collu augstas izšķirtspējas 720 pikseļu ekrānu viedtālrunis HTC One mini lepojas ar novērtēto HTC dizainu. Tālrunis ir pieejams gan ledainā sudraba krāsā, gan neuzbāzīgā melnā krāsā ar slaidu, alumīnija vienlaidus korpusu, kas ērti ieguļ lietotāja rokās.

HTC BoomSound: uz visiem laikiem mainīta mobilā skaņa

HTC One ar HTC BoomSound diviem priekšējiem stereo skaļruņiem ir radikāli pārveidojis viedtālruņu audio pieredzi. Tas ir aprīkots ar speciāliem pastiprinātājiem, lai nodrošinātu precīzāku skaņas kvalitāti. HTC One mini piedāvā vienlīdz spēcīgu skaņu, gan klausoties mūziku, gan skatoties videoierakstus, gan spēlējot spēles. Integrētā Beats Audio™ sistēma nodrošina reālistisku skaņu, garantējot labāko skanējumu, kas ir pieejams, izmantojot viedtālruni.

HTC BlinkFeed: iecienītākais saturs sākumekrānā

Viedtālruņa HTC One mini sākumekrānu HTC BlinkFeed ļauj pārveidot par nepārtrauktu, lietotājam saistošu ziņu plūsmu. Šī inovācija piegādā paziņojumus par aktualitātēm sociālajos tīklos, svaigākās ziņas un fotogrāfijas lietotājam ērtā veidā un vietā.

Apkopojot jaunāko saturu no vairāk kā 10 000 ziņu avotiem, ik dienu tiek nodrošināta informācija, kas lietotājam ir nepieciešama, un tā ir pieejama uzreiz bez nepieciešamības pārslēgties starp vairākām aplikācijām un interneta vietnēm.

HTC UltraPixel kamera ar HTC Zoe: dzīvi mirkļi

Ar HTC UltraPixel kameru ar HTC Zoe iespējām viedtālruņa lietotājs nepalaidīs garām būtiskus dzīves mirkļus. Uzņemot par 300 procentiem vairāk gaismas kā tradicionālo viedtālruņu kameru sensori, HTC’s UltraPixel kamera uzņem fotogrāfijas ar neticami precīzu kvalitāti un uzlabotu dinamisko gaišuma diapazonu pat vājā apgaismojumā. HTC Zoe ļauj saglabāt īpašus dzīves mirkļus ar triju sekunžu video starpniecību, nodrošinot papildu rediģēšanas iespējas.

Ar spēju uzņemt iedvesmojošus attēlus un pašportretus, izmantojot 1.6 MP priekšējo kameru, viedtālruņa lietotājs vēlēsies tajos dalīties ar citiem. Galerijās fotogrāfijas atdzīvojas un tās var pārveidot par 30 sekunžu garām filmiņām, ko automātiski rada Video Highlights bez papildu profesionālas rediģēšanas programmatūras vai prasmēm. Filmiņai klāt lietotājs var piemeklēt muzikālo tēmu no jau piedāvātajām kompozīcijām vai no savas iecienītākās mūzikas krājumiem.

Plānots, ka jaunais viedtālrunis HTC One mini Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem lietotājiem būs pieejams rudenī.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV