Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tirgū atgriežas kantainie ķieģeļtelefoni ar metāla antenām un uzlādēšanu reizi nedēļā

Easyget.lv, 19.07.2013. 11:56

Uzņēmums „Just5” šonedēļ pārdošanā laidis savu jauno mobilā tālruņa modeli „Just5 Brick” (no angļu valodas – ķieģelis).
Tirgū atgriežas kantainie ķieģeļtelefoni ar metāla antenām un uzlādēšanu reizi nedēļā

„Just5 Brick” ir mobilais tālrunis ar pogām un izbīdāmu metāla antenu, tajā pieejamas tikai telefona pamatfunkcijas. Sakaru ierīce met izaicinājumu viedtālruņiem, atgriežoties pie 90 gadu formām un ergonomikas.

„Just 5 Brick” korpusa dizains atgādina tos senos, bezrūpīgos laikus, kad termins „viedtālrunis” vēl nebija izgudrots. Lielās telefona pogas ir viegli nospiežamas, melnbaltais displejs un izbīdāmā metāla antena uzvēdī patīkamu nostaļģiju. Uz tālruņa sāniem izvietots uzraksts: „Designed by Art. Lebedev Studio”.

„Just5 Brick” mobilajā tālrunī bez zvanīšanas un SMS sūtīšanas funkcijām ir lukturis, modinātājs, radio, kalkulators, kalendārs, manuālais skaitītājs, viena spēle un maršruta saglabāšanas funkcija. Tas darbojas ar parasto SIM karti un vienu akumulatora uzlādi nedēļā. „Just5 Brick” telefons pieejams piecās atraktīvās krāsās: pienbaltā, sinepju dzeltenā, ogļu melnā, ķieģeļsarkanā un melnās tējas brūnā. Visiem „Just5” mobilajiem telefoniem ir 5 gadu garantija, šajā laikā bojātu tālruni var vienkārši apmainīt pret jaunu – nekādu ilgstošu remontu un gaidīšanas.

Gandrīz visi lielie starptautiskie mobilo tālruņu ražotāji podziņtelefonu segmentu uzskata par izmirstošu, tajā piedāvājot tikai lētus telefonus ar neizskatīgu dizainu. Pretēji tam, „Just5” ir vienīgais mūsdienu uzņēmums, kurš piedāvā skaistus telefonus ar podziņām - nedārgus, ergonomiskus, krāsainus, ar interesantu dizainu. Zīmols „Just5” kopš 2009. gada jau pārdevis vairāk nekā vienu miljonu savu mobilo tālruņu Krievijā, NVS valstīs, Eiropā un ASV.

Kam radīts dizaina tālrunis „Just5 Brick”?

  • No viedtālruņiem nogurušiem cilvēkiem, kuriem mobilais telefons vajadzīgs vienkārši zvanīšanai un īsziņu sūtīšanai. Cilvēkiem, kuriem apnicis savu telefonu uzlādēt reizi vai pat vairākas dienā;
  • Cilvēkiem gados, kuri, tāpat kā viņu bērni un mazbērni, arī vēlas skaistu, modernu mobilo tālruni. Viņi negrib justies apdalīti, lietojot necilus telefonus;
  • Ikvienam, kuram apnicis sabiedrības viedoklis un tās uzspiestie stereotipi;
  • Cilvēkiem, kuri baidās atvaļinājumā noslīcināt vai sabojāt savus dārgos tālruņus;
  • Katram, kurš vēlas izcelties un pievērst sev uzmanību ar ko neparastu un atmiņā paliekošu.

„Just5” ir vēl kāds interesants jaunums – uzņēmums plāno ķerties pie viedtālruņu izveides, jau šoruden piedāvājot pirmos Android modeļus ar mehāniskām pogām un visiem „Just5” tradicionālajiem “knifiem”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV