Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Canon iepazīstina ar jauno LEGRIA mini videokameru

Easyget.lv, 31.07.2013. 15:42

Canon iepazīstina ar savu jaunāko videokameru - LEGRIA mini, kas ļauj lietotājiem izbaudīt līdz šim nepieredzētu brīvību, daloties uzfilmētajā materiālā ar apkārtējiem. 
Canon iepazīstina ar jauno LEGRIA mini videokameru

Šī ierīce atbilst arvien pieaugošajai tendencei izpausties ar video palīdzību. Apvienojot īpaši platā leņķa Canon objektīvu, daudzfunkcionālo, grozāmo LCD ekrānu un iebūvēto statīvu ar augstākās klases HD video veidošanas sistēmu un nevainojamu Wi-Fi savienojamību, LEGRIA mini piedāvā pavisam jaunu veidu, kā atspoguļot notikumus un parādīt tos citiem.

Iemūžiniet jaunu perspektīvu

LEGRIA mini inovatīvais dizains ļauj lietotājiem izmēģināt dažādus radošus skatpunktus. Videokamera ir pieejama melnā, sudraba un baltā krāsā. Tās pārnēsājamais un vieglais formāts atšķiras no ierastā videokameru dizaina un, pateicoties iebūvētajam statīvam, sniedz uzlabotu brīvroku ierakstīšanas iespēju. Tāpēc lietotājs var pamest operatora pienākumus un piedalīties savos video. Kamera ļauj iemūžināt vaļaspriekus un izklaides, ceļojumus ar auto pārvēršot par video ceļojumiem vai vakariņu gatavošanu par pavārmākslas video paraugstundu.

LEGRIA mini lietotāji ar Canon izstrādāto īpaši plata leņķa f/2.8 objektīvu var iemūžināt vēl plašāku pasaules skatījumu, jo tā ļauj uzņemt Full HD filmas 160° un fotoattēlus 170° grādu leņķī. Savukārt tie, kas vēlas filmēt tradicionālāk, var vienkārši pieskarties jaudīgajam LCD ekrānam un samazināt skata laukumu līdz 71° platam tuvplāna leņķim.

Inovatīvo grozāmo 6,8 cm (2,7”) LCD skārienjutīgo ekrānu var atvērt gan uz aizmuguri, gan objekta pusi. Līdz ar to videokameras lietotājs var eksperimentēt, piemēram, ekrānu atverot uz priekšu, kas ļauj precīzi filmēt pašam sevi, vai arī neatvērt un filmēt no zema leņķa. Kameras rotācijas kontroles sistēma nodrošina attēla parādīšanu vienmēr pareizajā virzienā neatkarīgi no tā, kā ierīce tiek turēta.

Iebūvētais statīvs ir lieliski piemērots brīvroku filmēšanai, jo tas atbalsta ierīci plašā leņķu diapazonā līdz pat 60° un samazina nepieciešamību pēc trijkāja. Tas arī ļauj filmēt no dažādiem radošiem leņķiem, piemēram, filmēt skaistumkopšanas paraugdemonstrējumus, uzstādot kameru uz kosmētikas galdiņa, vai dejas priekšnesumu, kameru novietojot uz deju studijas grīdas.

Augstas kvalitātes video radošiem rezultātiem

Canon plaši pazīstamā attēlu kvalitāte raksturīga arī LEGRIA mini. HS sistēma apvieno Canon izstrādāto gaismas jutības 1.2/3” CMOS attēla sensoru ar sevišķi progresīvo Canon DIGIC DV 4 apstrādes platformu, lai radītu videomateriālus un fotoattēlus ar minimāliem traucējumiem un trokšņiem. Līdztekus 12,8 MP izšķirtspējas fotoattēliem var izveidot arī skaidrus un precīzus Full HD (1920 x 1080) videomateriālus ar izcilu sniegumu vājā apgaismojumā un plašu dinamisko diapazonu.

Tāpat LEGRIA mini piedāvā augstas kvalitātes skaņu visiem video, pateicoties iebūvētajam stereo skaņas mikrofonam, kas ir lieliski piemērots, lai filmētu, piemēram, paraugdemonstrējumus vai sarunu skaļā vidē. Skaņas uzlabošanai, lietotāji Audio Scene izvēles funkciju sadaļā var izvēlēties dažādus uzstādījumus, piemēram, Music vai Speech.

Ar nevainojamu Wi-Fi savienojamību parādiet savu aizraušanos citiem

Tiem, kam patīk kopīgot videomateriālus ar dažādu ierīču un sociālo tīklu starpniecību, LEGRIA mini piedāvā integrētu Wi-Fi savienojamību, nodrošinot iespēju kopīgot augstas kvalitātes video . Tajā ietverta Live Streaming Remote Control funkcija, kas ļauj iOS vai Android lietotājiem video uzņemt attālināti, izmantojot viedtālruņa vai planšetdatora lietojumprogrammu.

Remote Browser funkcija ļauj ar LEGRIA mini uzņemtos attēlus un videomateriālus skatīties citās ierīcēs, piemēram, planšetdatoros vai uz lielo ekrānu monitoriem, tādās pārlūkprogrammās kā Safari vai Internet Explorer. Tādēļ nav nepieciešams izmantot īpašu programmatūru. Lai bezvadu režīmā bez datora augšupielādētu datus tādās sociālo mediju platformās kā YouTubeTM un FacebookTM, lietotāji, kam ir Apple iOs ierīces, var izmantot Canon bezmaksas Movie Uploader lietojumprogrammu. Pārējie lietotāji var izmantot Canon Image Gateway programmu, lai bez datora augšupielādētu videomateriālu. DLNA atbalsts nozīmē, ka lietotāji var arī bezvadu režīmā straumēt video uz savietojamiem TV vai datoriem.

Ļaujieties radošumam

LEGRIA mini radīta, domājot par radošumu un izpausmi, lai iemūžinātu vaļaspriekus, sniegtu alternatīvu skatupunktu par ceļojumu vai izveidotu aizraujošu saturu videoemuāram. Lietotāji var izmantot Time Lapse Recording iespēju, kas nodrošina uzņemtā materiāla ilguma diapazonu no piecām sekundēm līdz desmit minūtēm, lai interesanti un detalizēti uzņemtu, piemēram, telpas iekārtojuma pārveidošanu.

Fast Motion Capture funkcija, kas uzņem 4x maksimālajā ātrumā, var palīdzēt video iemūžināt paraugdemonstrējumus tādās jomās kā kulinārija vai skaistumkopšana. Slow Motion Capture funkciju var izmantot, lai filmētu ¼ un ½ ātrumā. Tas var būt sevišķi noderīgi, piemēram, dejotājiem, kas vēlas vērot un mācīties deju tehnikas. Savukārt Mirror Image Recording/Playback funkcija, kurā attēls tiek pagriezts horizontāli, ļauj lietotājiem aplūkot ierakstu, lai palīdzētu uzlabot kustības.

Papildu efektam Video Snapshot režīms ieraksta četru sekunžu ilgu klipu ik reizi, kad tiek nospiests aizslēgs, lai uzņemtu fotogrāfiju. Pēc tam video un foto materiālus var ērti apvienot, lai izveidotu īsfilmu par dienas notikumiem.

LEGRIA mini būs pieejama visā Eiropā no 2013. gada septembra vidus, un tās vidējā mazumtirdzniecības cena būs 349 eiro.

LEGRIA mini – galvenās funkcijas:

  • 170° īpaši plata leņķa objektīvs
  • Grozāms LCD ekrāns un iebūvēts statīvs
  • Pārslēgšanās no īpaši plata leņķa uz tuvplānu
  • Wi-Fi; dzīvā straumēšana un kopīgošana
  • Full HD ierakstīšana
  • HS sistēma: 12.8 MP CMOS, DIGIC DV4
  • Iebūvēts stereo skaņas mikrofons, Audio Scene izvēle
  • Uztveršanas virziens
  • Mirror image recording/playback
  • Ātra un lēna kustība; palēninātā ierakstīšana
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV