Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Panasonic saņem vairākas EISA balvas

Easyget.lv, 15.08.2013. 10:17

Eiropas vadošie tehnoloģiju žurnālisti Panasonic VIERA TX-P60ZT60 televizoru nodēvē par “2013.-2014. gada Eiropas mājas kinozāles televizoru”
Panasonic saņem vairākas EISA balvas

Panasonic radītais televizors VIERA TX-P60ZT60, kas sniedz nepārspējamu attēla kvalitāti, šogad ir saņēmis balvu “2013.-2014. gada Eiropas mājas kinozāles televizors” no Eiropas Skaņas un attēla asociācijas (EISA). Ar šo balvu tiek atzīta šī televizora piedāvātā, kinoteātrim līdzvērtīgā skatīšanās pieredze – lieliskie melnie toņi, dabīgas krāsas un asi attēli, neatkarīgi no skata leņķa. VIERA TX-P60ZT60 kodolu veido Studio Master Panel, kas atbilst pat Eiropas Raidsavienības (European Broadcast Union) izvirzītajām prasībām profesionālajai apraidei.

Eiropas Skaņas un attēla asociācija dibināta 1982. gadā un ir multimediju asociācija, kas testē, plaša patēriņa elektroniskās ierīces. Asociācijā apvienojušies 50 žurnāli no 20 Eiropas valstīm, kas raksta par audio, mobilo, video un foto tehniku, un EISA balvas tiek uzskatītas par vienu no prestižākajām rekomendācijām, ko produkts var saņemt, kā arī par galveno indikatoru patērētājiem, lemjot par vislabākās preces iegādi.

Panasonic VIERA TX-P60ZT60 izpelnījās EISA žūrijas atzinību ar savu nepārspējamo attēla kvalitāti un stilīgo dizainu. Komentējot savu lēmumu piešķirt VIERA TX-P60ZT60 balvu “2013.-2014. gada Eiropas mājas kinozāles televizors”, EISA žūrija paskaidroja, ka “Panasonic TX-P60ZT60 ir jauns standarts plazmas televizoriem, pateicoties savam vienstikla panelim Studio Master Panel, kas garantē zemo atspulgu līmeni un gaišus, skaidrus attēlus no jebkura skata leņķa. 60 collas plats ekrāns sniedz lietotājam īstu kinoskatītāja pieredzi – ar lielisko melnās krāsas līmeni, izcilu kontrastu un gaišumu, kā arī plūstošām kustībām. Tās krāsas ir dabīgas, bet profesionāla līmeņa kalibrēšanas iespējas nozīmē, ka televizoru var noregulēt līdz perfektumam. Līdzīgi kā tā priekšteči, TX-P60ZT60 piedāvā virkni viedā televizora funkciju, tajā skaitā bezvadu mediju straumēšanu un pielāgojamo interfeisu My Home Screen. Konstrukcijas augstā kvalitāte un ekrāna elegantais dizains arī atstāj iespaidu.”

Savukārt Fabiens Rots (Fabien Roth), plaša patēriņa televizoru direktors no Panasonic Marketing Europe, komentēja: “Mēs esam apņēmušies veikt nepārtrauktas inovācijas mūsu VIERA televizoru klāstam un pacelt latiņu vēl augstāk, kad runa ir par visaugstākās klases attēla kvalitāti – galveno kritēriju, ko patērētāji izmanto, lemjot par jauna televizora iegādi. Mūsu TX-P60ZT60 VIERA Connect piedāvā arī uzlaboto tīklošanas funkcionalitāti, bezvadu mediju straumēšanu un pielāgojamā ekrāna funkciju My Home Screen, un tas viss ir iestrādāts plānā korpusā ar ārkārtīgi pievilcīgu dizainu, kas maksimāli izmanto stikla un metāla dabīgās īpašības. Mums ir patīkami, jo EISA tiesneši ir atzinuši, ka mūsu VIERA televizoru sērija nosaka standartus mājas izklaides jomā.”

Balvas saņēma arī Panasonic vienobjektīva bezspoguļa fotokamera LUMIX DMC-GH3, stereo mūzikas sistēma SC-PMX9 un objektīvs LUMIX G VARIO 14-140 mm/F3.5-5.6 ASPH./ POWER O.I.S.

LUMIX DMC-GH3: neticama video un foto kvalitāte, izturīgs, elegants un kompakts dizains

Kompaktā fotokamera LUMIX GH3 ir ieguvusi balvu “2013.-2014. gada Eiropas Foto-video kamera” par tās universālo pielietojumu kā augstas klases foto un video kamera. Savā atzinumā EISA Balvu darba grupa uzsvēra: “Panasonic LUMIX DMC-GH3 nodrošina vislabāko video kvalitāti, ko spēj sniegt kombinētas foto un video kameras šajā cenu segmentā, bet faktiski arī augstākos cenu segmentos. Tā piedāvā pilnu manuālo, ka arī pilnu automātisko video ieraksta funkciju, kas padara šo ierīci par ideālu filmēšanai gan dabā, gan arī formālākās situācijās. Tā ir arī diezgan parocīga fotokamera ar pilnu vadības rīku klāstu, kas padara to par apbrīnojami elastīgu. Panasonic LUMIX DMC-GH3 ir ļoti populāra video amatieru vidū, daļēji tādēļ, ka šī ir ļoti viegla, bet vienlaicīgi arī izturīga un pret laika apstākļiem noturīga kamera, kurai ir plašs kvalitatīvu objektīvu klāsts.”

EISA tiesneši novērtēja arī kameras pamatobjektīva svara samazināšanu, nodēvējot LUMIX G VARIO 14-140 mm F3.5-5.6 objektīvu par “2013.-2014. gada Eiropas kompaktās sistēmas objektīvu ar tālummaiņu”. “Ar šo modernizēto objektīvu LUMIX G Vario 14-140 mm F4.0-5.8 ASPH Power O.I.S., Panasonic piedāvā daudz vieglāku un kompaktāku pamatkomplektā iekļautā objektīva versiju, kurš darbojas gludi un klusi un izskatās perfekti piemērots GH3 un G6 LUMIX kamerām”

“Gandrīz par 200 g mazāks svars un uzlabotā attēla optiskās stabilizācijas sistēma padara šo objektīvu par lietotājam daudz draudzīgāku, bet septiņu asmeņu slēdzis rada pievilcīgus ārpusfokusa efektus.”

SC-PMX9: augstas klases bezvadu HiFi sistēma ar aizraujošu skaņas kvalitāti un vienkāršu bezvadu savienojamību

Savukārt Audio darba grupas tiesnešus iespaidoja Panasonic stereo mūzikas sistēma SC-PMX9, kas tika atzīmēta kā „2013.-2014. gada Eiropas kompaktā Hi-Fi sistēma” ar “apbrīnojami bagātu skaņu” un vienkārši iestatāmu bezvadu savienojamību. EISA tiesneši atzina: “Pierādot, ka jaunākais bezvadu savietojamībā ne vienmēr nozīmē sarežģīto, Panasonic SC-PMX9 spēj piedāvāt pilnu savietojamību ar DLNA mājas tīklu, vienlaicīgi atbalstot mūzikas straumēšanu caur Bluetooth vai AirPlay. Panasonic Music Streaming aplikācija, kas ir pieejama Android un iOS ierīcēm, nodrošina jums pilnu kontroli par jūsu klausīšanās baudu. Turklāt SC-PMX9 ir universāla hi-fi sistēma, kas ļauj klausīties CD diskus, digitālo radio un failus no zibatmiņas, papildus pilnīgi integrētajam iPod/iPhone dokam. Trīs celiņu skaļruņi nodrošina brīnišķīgi bagātīgu skaņu, pateicoties SC-PMX9 iebūvētajam D klases skaņas pastiprinātājam, kas balstās uz Panasonic pārbaudīto MASH trokšņu pārveidošanas tehnoloģiju. Vienalga, vai dodat priekšroku bezvadu vai vadu skaņas avotiem, Panasonic SC-PMX9 ir rūpīgi izstrādāts moderns risinājums.”

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV