Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG ieliektais OLED televizors saņem EISA 2013 balvu par inovatīvo dizainu

Easyget.lv, 15.08.2013. 10:22

Eiropas Attēla un skaņas asociācijas (EISA) balvu pasniegšanas ceremonijā LG ieliektais OLED televizors (modelis: 55EA9800) ir saņēmis atzinību 2013./2014. gada Eiropas televizoru dizaina kategorijā.
LG ieliektais OLED televizors saņem EISA 2013 balvu par inovatīvo dizainu

Revolucionārais LG ieliektais OLED televizors, kas aprīkots ar viegli izliektu IMAX tipa ekrānu, ir patiess mākslas darbs. Smalkais, 4 mm plānais ieliektā OLED televizora dizains ir tieši saistīts ar LG ilgtermiņa plāniem attīstīt OLED tehnoloģijas izmantošanu sērijveidā tirgojamajām ierīcēm ar liela izmēra ekrānu.

Elegantais un īpaši plānais televizors sniedz patiešām aizraujošu skatīšanās pieredzi. LG patentētā tehnoloģija WRGB OLED nodrošina neticami reālistiskas krāsas un neierobežotu kontrasta attiecību, tādējādi sniedzot augstāku attēla kvalitāti. Oglekļa šķiedru pastiprinātā polimēra (CFRP) aizmugurējais korpuss aizsargā plāno 55 collu ekrānu, kā arī nodrošina vieglu iekārtas svaru.

Caurspīdīgais statīvs Crystal Stand rada iespaidu, ka 55 collu ieliektais OLED televizors peld gaisā. Papildus, statīvā ir iebūvēti uz priekšu vērstie LG Clear skaļruņi. Šīs īpaši plānās un caurspīdīgās audioierīces nodrošina skaidru un precīzu skaņu. Turklāt televizors ir aprīkots ar nozarē vadošo CINEMA 3D tehnoloģiju un Smart TV iespējām.

LG ieliektais OLED televizors, kas tika prezentēts 2013. gada CES šovā, turpina krāt nozares apbalvojumus. Šogad šis lieliskais televizors saņēma prestižo Red Dot balvu „Labākais no labākajiem”, kā arī atzinību par attēla kvalitāti no starptautiskajām produkcijas testēšanas organizācijām TÜV Rheinland, Intertek un VDE. LG 55EA9800 ir arī pirmais OLED televizors, kas saņēmis THX sertifikāciju.

Turklāt LG Micro audiosistēma (modelis CM3430) šogad saņēma EISA atzinību – tai tika piešķirta 2013./2014. gada Eiropas mikro audiosistēmu balva. Ierīce ietver jaudīgu 40 W 2,1 kanālu sistēmu un LG Dynamic Loudness algoritmu, kas ļauj precīzi reproducēt pat viszemākās skaņas. Ierīces lieliskā skaņa un gaumīgais dizains ļauj tai lieliski iekļauties jebkura interjerā.

Starptautiski atzītā EISA balvu ceremonijā tiek noteikti labākie patērētāju elektronikas nozares produkti. Balvām nominētos izstrādājumus izvēlas 50 audio un video žurnāli no 19 Eiropas valstīm; tiek vērtēts produkcijas dizains, tehnoloģijas un inovācijas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV