Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LG ienāk planšetdatoru tirgū ar LG G Pad 8.3

Easyget.lv, 02.09.2013. 11:31

Šodien LG Electronics (LG) paziņoja par savu pedējo jaunieviesumu LG G Pad 8.3 planšetdatoru, kas pievienosies uzņēmuma augstākās klases zīmola G sērijai.
LG ienāk planšetdatoru tirgū ar LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3 ir pirmais 8 collu kategorijas planšetdators, kas aprīkots ar Full HD displeju, turklāt tas nodrošina unikālas lietošanas iespējas un plašu savienojamības funkciju klāstu. Ierīces oficiālā debija ir paredzēta nākamnedēļ IFA tirdzniecības izstādē Berlīnē. Līdzīgi kā nesen izlaistais LG G2 premium tālrunis, arī šī ierīce nostiprina LG G sērijas klāsta izstrādājumu virzību uz vadošajām pozīcijām progresīvo mobilo tehnoloģiju jomā.

Kabatas izmērs un jaudīgs akumulators

Par spīti lielajam displejam, LG G Pad 8.3 korpuss ir plāns un elegants, un to ir ērti turēt vienā rokā. Kompaktais dizains izstrādāts, uzklausot LG klientu vēlmes un priekšstatus par to, kāds ir optimālais planšetdatora izmērs. Lai arī LG G Pad 8.3 ir viegli pārnēsājams, tas ir aprīkots ar jaudīgu 4600 mAh akumulatoru, kas nodrošina ilgu darbības laiku, taču nesver vairāk par žurnālu – tikai 338 g.

Pirmais 8 collu kategorijas planšetdators ar Full HD ekrānu

LG G Pad 8.3 ir pirmais 8 collu kategorijas planšetdators ar Full HD ekrānu. G Pad ir aprīkots ar 1920 x 1200 WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array) displeju, kas nodrošina vēl augstāku attēla izšķirtspēju nekā standarta Full HD displeji. Turklāt Qualcomm® Snapdragon™ 600 procesors ar 1,7 GHz četrkodolu procesoru papildina lielisko attēla kvalitāti ar augstu veiktspēju, ļaujot lietotājiem izmantot Full HD saturu bez jebkādiem ierobežojumiem.

QPair konverģences iespējas

LG G Pad 8.3 ir savienojams ar dažādām ierīcēm. Unikālā aplikācija Qpair nodrošina, ka ikviens viedtālrunī saņemtais zvans un īsziņa nekavējoties parādās arī G Pad ierīcē. Izmantojot LG G Pad 8.3 var ērti atbildēt uz viedtalrunī saņemtajām īsziņam. QPair ļauj savienot G Pad arī ar citu ražotāju viedtālruņiem un planšetdatoriem (ieteicama operētājsistēma Jelly Bean). G Pad aplikācijā QMemo izveidotās piezīmes var bez sarežģījumiem saglabāt lietotāju viedtālruņos un koplietot jebkurā ierīcē.

Maksimāli izvērstas planšetdatora lietošanas iespējas

LG G Pad 8.3 ietver praktiskas funkcijas, kas sniedz priekšrocības ikdienas lietošanā, piemēram, ļaujot veikt vairākas darbības vienlaikus:

  • Slide Aside funkcija nodrošina nevainojamu vairāku darbību veikšanu vienlaikus, vienkārši „pabīdot” atvērtās lietotnes malā ar trim pirkstiem;
  • QSlide ļauj vienā logā bez pārtraukumiem izmantot līdz trim dažādām lietotnēm; šī funkcija ir lieliski piemērota lielam ekrānam;
  • KnockON funkcija ļauj ieslēgt un izslēgt ierīci, divreiz uzsitot pa displeju.

LG G Pad 8.3 visas pasaules tirgos (tai skaitā Ziemeļamerikā, Eiropā, Āzijā un citos reģionos) tiks izlaists, sākot ar 2013. gada pēdējo ceturksni. Tā cena tiks paziņota izlaišanas brīdī.

LG G Pad 8.3 galvenās specifikācijas:

  • Čipkopa: 1.7 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 600 četrkodola procesors 
  • Displejs: 8.3 collu WUXGA (1080 x 1920/423ppi) 
  • Atmiņa: 16GB un 2 GB operatīvā atmiņa
  • Kamera: 5 MP (aizmugurējā) un 1.3 MP (priekšējā)
  • Akumulators: 4,600 mAh
  • Operētājsistēma: Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Izmēri (G x P x B): 216.8 x 12.9 x 8.9 mm 
  • Svars: 338g
  • Krāsas: Melns/ Balts

 Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV