Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

IFA 2013 LG demonstrēs savu jaunāko OLED meisterdarbu

Easyget.lv, 04.09.2013. 10:26

Izstādē IFA 2013 LG Electronics (LG) iepazīstinās ar savu jaunāko OLED izstrādājumu - GALLERY OLED televizoru (modelis: 55EA8800).
IFA 2013 LG demonstrēs savu jaunāko OLED meisterdarbu

Modelim ir elegants korpuss ar jaudīgiem iebūvētiem, bet tajā pašā laikā nemanāmiem, Canvas skaļruņiem. Tāpat arī GALLERY OLED ir pirmais 55 collu OLED televizors, ko iespējams pakārt pie sienas. Šī televizora unikālais dizains un iespaidīgā skaņa lieliski papildina nozarē vadošo LG OLED televizoru klāstu.

55EA8800 modeļa 55 collu ekrānu aptver estētiski pievilcīgs rāmis, kas nav tikai dekoratīvs elements, bet tajā iekļauta arī 2.2 kanālu skaņu sistēma ar jaunajiem LG Canvas skaļruņiem. Pieturoties pie mākslinieciskā motīva, galerijas režīms ļauj lietotājam aplūkot leģendāru mākslinieku, tajā skaitā Vinsenta van Goga un Pola Gogēna, mākslas darbu digitālos attēlus augstā izšķirtspējā. Galerijas režīmā ir iespējams aplūkot arī savu vai ģimenes iecienītāko fotoattēlu slaidrādi.

Šogad LG jau piesaistījis uzmanību kā pirmais uzņēmums, kas plašam patēriņam piedāvāja 55 collu OLED televizoru un 55 collu ieliekto OLED televizoru. OLED televizoros ir iebūvēta patentētā WRGB tehnoloģija, kas ietver papildus baltos apakšpikseļus — tie nodrošina īpaši skaidru un reālistisku attēlu. Īpaši plānie un vieglie LG OLED televizori nodrošina ļoti platu skatīšanās leņķi, tādējādi radot nevainojamu attēla kvalitāti neatkarīgi no skatīšanās pozīcijas.

Izstādes IFA apmeklētāji varēs apskatīt jauno GALLERY OLED TV modeli LG Electronics stendā, kas atradīsies kompleksa Messe Berlin 11.2. zālē. IFA 2013 arī šogad notiks Berlīnē no 5. līdz 9. septembrīm. IFA ir Eiropas lielāka patērētāju elektronikas izstāde. 

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV