Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Sony iepazīstina ar unikāliem produktiem IFA 2013

Easyget.lv, 05.09.2013. 09:00

Sony pārsteidz ar nākamās paaudzes ierīcēm, tostarp ar jauno XperiaTM Z1 viedtālruni, pilnīgi jaunas koncepcijas objektīvu stila kamerām, jaunu 4K handycam® un VAIO® Fit multi-flip™ datoru
Sony iepazīstina ar unikāliem produktiem IFA 2013

Sony Corporation (Sony) trešdien iepazīstināja ar virkni jaunu produktu, kas būtiski pilnveidos veidu, kā spēlēt, skatīties, klausīties un radīt.

Sony Corporation prezidents Kazuo Hirai atklāja jaunākos produktus IFA patērētāju elektronikas izstādē Berlīnē, iezīmējot jaunu pagrieziena punktu uzņēmumam laikā, kad tas paātrina savu revitalizācijas programmu.

Produktu centrā ir jaunais viedtālruņu flagmanis Xperia Z1 - One Sony koncepcijas paraugs, kas apvieno Sony nozares vadošās tehnoloģijas un progresīvu dizainu.

Xperia Z1 apvieno Sony jaunākās mobilās un attēlveidošanas tehnoloģijas lieliski nostrādātā tālrunī, kas piedāvā nebijušas kameras iespējas, unikālu viedo sociālās kameras lietotņu komplektu un tūlītēju piekļuvi izklaides iespējām.

K.Hirai sacīja: "Xperia Z1 ir pavērsiena brīdis Sony. Tā ir pirmā reize, kad esam sakopojuši tik daudz vadošo tehnoloģiju kopā ar pilnu mūsu izklaides satura pakalpojumu komplektu, turklāt skaisti izstrādātā mobilajā produktā. Tikai Sony ir tik plaša un dziļa tehnoloģijas, kā arī plaša patēriņa elektronikas pieredze.”

IFA Berlīnē izsludinātie produkti:

Xperia Z1

Xperia Z1 ir augstākās klases ūdensizturīgs viedtālrunis, kas apvieno labākās Sony tehnoloģijas, izklaidi un dizainu ar unikālu un revolucionāru kameru. Tā piedāvā tādu pašu kvalitāti un veiktspēju, kā kompaktās ciparu kameras. Izcilais kameras sniegums tiek sasniegts, izmantojot Sony godalgoto G Lenstm objektīvu, lielu 1/2.3 CMOS attēla sensoru, Exmor RS for mobile sensoru mobilajām ierīcēm un BIONZ for mobile attēlu apstrādes procesoru. Tālrunis arī var lepoties ar novatorisku Xperia kameras lietotņu komplektu, kas nodrošina unikālu funkcionalitāti kameras skatu meklētājā, to skaitā tiešraidi sociālajos tīklos un novatorisku vizuālās meklēšanas funkciju. Pateicoties Sony partneriem, nākotnē būs pieejamas papildu funkcijas.

Pēc fotogrāfijas uzņemšanas lietotāji uzreiz var automātiski augšupielādēt visas savas fotogrāfijas PlayMemories Online - attēlu uzglabāšanas mākoņpakalpojumā, kuram ir jauna All-sync funkcija. Turklāt jūs varat piekļūt šai bibliotēkai jebkurā laikā, neatkarīgi no viedtālruņa, planšetdatora vai datora. Xperia Z1 darbojas arī ar virkni produktu, kas paplašinās viedtālruņa lietošanas iespējas.

Cyber-shot™ DSC-QX10 un DSC-QX100

Cyber-shot™ DSC-QX10 un DSC-QX100 ir jauna koncepcija ciparu attēlveidē. Tie pārvērš jūsu viedtālruni jaudīgā kamerā. Tie būs lielisks sabiedrotais viedtālruņiem, to skaitā jaunajam Xperia™ Z1. Izveidojot bezvadu savienojumu ar tālruni, tos var izmantot, piestiprinot mobilajam tālrunim, vai arī atsevišķi. Tie var lepoties ar augstas izšķirtspējas sensoru, optisko tālummaiņu, Optical SteadyShot stabilizāciju un manuālo kontroli, kā arī ar Wi-Fi un NFC vieglai savienojuma izveidošanai, kā arī iespēju uzņemt HD video.

FDR-AX1 4K Handycam

Pēc 4K ieviešanas profesionālajā pasaulē un piedāvājot pircējiem mājās arī BRAVIA® 4K TV, Sony tagad piedāvā FDR-AX1, kas ļauj lietotājiem uzņemt sev svarīgus kadrus nesalīdzināmas izšķirtspējas kvalitātē.

VAIO® Fit multi-flip™ PC 15A/14A/13A/11A

VAIO® Fit multi-flip™ PC ir augstākās klases multi-flipTM klēpjdators. Unikālā konstrukcija ļauj lietotājiem to pārveidot no klēpjdatora režīma skārienjutīga planšetdatora režīmā, vienkārši pārlocot ekrānu. Lietotāji tāpat var pārlocīt ekrānu un izmantot skatījuma režīmu, kas noderēs, lai ko parādītu uz ekrāna kādam, kas sēž Jums pretī. Jaunā VAIO Inspiration Stream funkcija nodrošina nevainojamu satura fiksēšanu, rediģēšanu un organizēšanu. Lai ļautu radoši izpausties, VAIO Fit 13* komplektācijā ir arī digitālais irbulis.

Augstas izšķirtspējas audio

Sony izziņo ar augstas izšķirtspējas audio tehnoloģiju saderīgus produktus - HDD audio atskaņotājus, stereo un DAC pastiprinātājus, austiņas un Walkman atskaņotājus. Šīs audio sistēmas uzticami atveido katru audio spektra detaļu. Tās arī piedāvā jaunas tehnoloģijas, kas spēj atjaunot skaņas, kas zudušas kompresija laikā, tāpēc pat ļoti kompresētus audio failus var atskaņot ar augstāko iespējamo kvalitāti.

4K VPL-VW500ES mājas kinozāles projektors

VPL-VW500ES nodrošina 4K kino baudīšanu mājās kā nekad agrāk un nostiprina Sony apņemšanos būt 4K inovāciju līderim no uzņemšanas brīža līdz dzīvojamajai istabai. 4K SXRD paneļi nodrošina nepārspējamu attēla kvalitāti ar augstu izšķirtspēju, vienlaikus krasi uzlabojot augstas izšķirtspējas 1080p saturu, ļaujot skatītājiem baudīt 4K attēlus ar saviem esošajiem Blu-ray diskiem, pat 3D. Izmantojot Sony pieredzi digitālajā kino tirgū, VPL-VW500ES spēj mājās nodrošināt nepārspētu 4K skatīšanos.

Izziņojot produktus Sony preses konferencē Berlīnē, Kazuo Hirai teica: "Katrs no tiem ir simbols Sony atdzimšanai. Šie produkti ievērojami uzlabos veidu, kā jūs spēlējat, skatāties, klausāties un radāt. Mēs izstrādājam aizraujošus produktus un izklaides pieredzi, īpašu uzmanību veltot pircējiem. Mūsu sasniegumi rāda, ko mēs varam sasniegt kā One Sony: ar kopīgu aizraušanos ar inovācijām, inženierzinātnēm un tehnoloģijām."

IFA ir Eiropas lielāka patērētāju elektronikas izstāde, kas arī šogad no 5. līdz 9. septembrim norit Berlīnē. 

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV