Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

IFA 2013 LG demonstrēs savus jaunākos sasniegumus viedās sadzīves tehnikas jomā

Easyget.lv, 05.09.2013. 13:25

Izstādē IFA 2013 LG Electronics (LG) demonstrēs savu jaunāku viedo sadzīves tehnikas klāstu. Pieskaroties ar viedtālruni NFC uzlīmei uz kādas no LG viedajām ierīcēm ar Smart Control fuknciju, lietotāji var ērti reģistrēt un pārvaldīt sava ledusskapja saturu, veļas mazgājamās mašīnas, robota putekļsūcēja vai cepeškrāsns darbību un attālināti pārraudzīt šīs ierīces.
IFA 2013 LG demonstrēs savus jaunākos sasniegumus viedās sadzīves tehnikas jomā

LG viedajām ierīcēm ir divas atsevišķas, taču viena otru papildinošas tehnoloģijas. LG četras kodolu tehnoloģijas: Inverter Linear Compressor, Inverter Direct Drive, KOMPRESSOR™ un Lightwave, kas nodrošina izcilu veiktspēju un ietaupījumus, savukārt LG novatoriskās viedās tehnoloģijas — Smart Manager, Smart Diagnosis™, Smart Access, Smart Adapt un Smart Grid Ready — piedāvā ērtākas lietošanas iespējas.

Viedais ledusskapis ievieš vēl nebijušas izmaiņas pārtikas saimniecībā un plānošanā

LG viedais ledusskapis, kura izstrādē izmantota tehnoloģija Linear Compressor, ir aprīkots ar pilnu viedo tehnoloģiju klāstu. Smart Manager funkcija pārveido ledusskapi par pilnvērtīgu pārtikas pārvaldības sistēmu. Izmantojot navigāciju ledusskapja LCD panelī vai viedtālrunī, lietotāji var apskatīt tajā esošo pārtikas produktu sarakstu pat neatverot ledusskapja durvis. Savukārt, izmantojot Freshness Tracker, lietotāji var pārbaudīt pārtikas produktu termiņus, kamēr Smart Access ļauj lietotājiem, izmantojot viedtālruni, noteikt LG ierīču darbības stāvokli neatkarīgi no atrašanās vietas.

Iepērkoties lielveikalā, lietotāji ar Smart Access aplikācijas palīdzību, izmantojot iOS vai Android viedtālruņus, var pārbaudīt ledusskapja saturu. Smart Shopping nodrošina iespēju pārtikas preču iegādei tiešsaistē, izmantojot ledusskapja LCD paneli. Preces var iegādāties automātiski, līdzko samazinās to daudzums, vai arī atlasīt un pasūtīt manuāli.

LG unikāla Health Manager aplikācija iesaka gan atsevišķas receptes, gan arī dienas un nedēļas ēdienkarti, pamatojoties uz lietotāja personīgo profilu. Tajā tiek izmantota ledusskapja īpašnieku raksturojoša informācija, piemēram, vecums, dzimums, svars un garums, lai noteiktu ķermeņa masas indeksa (ĶMI) rādītāju, kas pēc tam tiek izmantots personalizētas ēdienkartes izveidošanai.

LG Smart Diagnosis™ tehnoloģijai ir veikti iespaidīgi jauninājumi, un tagad LG viedie produkti var labāk novērtēt situāciju un informēt lietotāju ar Wi-Fi savienojuma vai NFC palīdzību. Papildus tam, LG viedais ledusskapis ir aprīkots ar Smart GridReady tehnoloģiju, kas automātiski noregulē savu temperatūru un iestatījumus, pamatojoties uz svārstīgajām enerģijas izmaksām, tādējādi nodrošinot praktisku un viedu enerģijas taupīšanas risinājumu.

Viedā veļas mazgājamā mašīna ar Wi-Fi/NFC TagSmart Diagnosis™ funkciju

LG viedā veļas mazgājamā mašīna ir aprīkota ar tehnoloģiju Smart Diagnosis™, Smart Access, Smart Adapt un Smart Grid Ready. Izmantojot Wi-Fi un NFC uzlīmes, LG Smart Diagnosis™ funkcija brīdina lietotāju par tehniskām problēmām, savukārt Smart Adapt aplikācija ļauj lejupielādēt jaunas mazgāšanas cikla programmas, piemēram, Baby Waer vai Air-Refresh, izmantojot viedtālruni vai veļas mazgājamās mašīnas LCD paneli. Ar viedtālruņa palīdzību lietotāji var pārraudzīt savas LG viedās veļas mazgājamās mašīnas statusu un to attālināti vadīt ar viedtālruni vai LG Smart TV televizoru.

Tehnoloģija Smart Access nodrošina veļas mazgājamās mašīnas īpašnieka saziņu ar ierīci neatkarīgi no īpašnieka atrašanās vietas. Lietotājiem vairs nav jāuztraucas par to, ka izgājuši no mājas, atstājot veļas mazgājamo mašīnu darbojoties. Pateicoties Smart Access tehnoloģijai, ierīces statusu var pārraudzīt bezvadu režīmā. Funkcija One Touch Washing ir ideāli piemērota nepieredzējušiem lietotājiem — tā vienkāršo veļas mazgāšanas procesu, jo ļauj lietotājam atlasīt mazgājamās veļas veidu, izmantojot viedtālruņa lietojumprogrammu. Pateicoties tehnoloģijai NFC, LG veļas mazgājamā mašīna automātiski iestata optimālās mazgāšanas opcijas un atbilstošo ciklu.

Viedāka cepeškrāsns — viedāka gatavošana

LG veidā cepeškrāsns ir aprīkota ar Smart Access, Smart Adapt un Smart Diagnosis™ iespējam, kas ļauj izmantot vairākas pilnīgi jaunas viedās gatavošanas iespējas. Izmantojot Wi-Fi savienojumu, lietotāji var pārraudzīt cepeškrāsns statusu, meklēt receptes, iestatīt gatavošanas režīmus un diagnosticēt problēmas ar viedtālruņa palīdzību. Arī tad, ja Wi-Fi savienojums nav pieejams, NFC tehnoloģija nodrošina iespēju programmēt cepeškrāsns darbību atbilstoši noteiktai receptei. Turklāt, kamēr parastā ēdiena gatavošanas procesā ir manuāli jāiestata gatavošanas režīms, temperatūra un laiks, pateicoties One Touch Cooking funkcijai, to var ērti paveikt, izmantojot viedtālruni. Lietotāji var saņemt paziņojumu, kad ēdiens ir gatavs, arī skatoties LG Smart TV televizoru.

Smart HOM-BOT: vairāk nekā putekļsūcējs

Smart Control funckija ļauj lietotājiem pārvaldīt viedā robota putekļsūcēja HOM-BOT SQUARE darbību, izmantojot viedtālruni, neatkarīgi no atrašanās vietas mājoklī. Vairs nav manuāli jānospiež ierīces ieslēgšanas poga vai jāmeklē tālvadības pults.

Funkcija Cleaning History lietotājiem ļauj vienkārši skatīt viedā robota putekļsūcēja HOM-BOT SQUARE veiktās tīrīšanas rezultātus. Izmantojot funkciju Map View, var skatīt, kādas zonas ir vai nav iztīrītas, un tas palīdz ietaupīt laiku viedā robota putekļsūcēja HOM-BOT SQUARE atkārtotas lietošanas gadījumā. Turklāt, izmantojot viedtālruni, lietotāji var iestatīt tīrīšanas grafiku, lai pilnībā automatizētu ierīces darbību. Tehnoloģija Smart Diagnosis™ lielā mērā atvieglo tehnisko problēmu novēršanas procesu, brīdinot lietotāju par katru potenciālo problēmu un iesakot iespējamos risinājumus.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV