Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG iepazīstina ar pasaulē lielāko ieliekto Ultra HD OLED televizoru

Easyget.lv, 09.09.2013. 11:10

LG Electronics piedzīvojis vēl vienu pagrieziena punktu savā pastāvēšanas vesturē. IFA 2013, kas ir lielākā elektronikas un sadzīves tehnikas izstāde Eiropā, kompānija prezentējusi pasaulē lielāko ieliekto Ultra HD (Ultra High Definition) OLED televizoru.
LG iepazīstina ar pasaulē lielāko ieliekto Ultra HD OLED televizoru

“LG lepojas būt pirmais uzņēmums, kas uzsāk OLED televizoru pārdošanu, un mēs kārtējo reizi esam noteikuši jaunus mērķus, laižot apgrozībā jauno ieliekto Ultra HD OLED televizoru. Šis 77 collu lielais televizors ir pierādījums tam, ka mēs nekad nebeigsim parkāpt robežas un meklēt jaunas tehnoloģiju iespējas,” saka LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs Heviss Kvons (Havis Kwon).

LG 77 collu ieliektais Ultra HD OLED televizors ir ne tikai šobrīd pasaulē lielākais, bet arī vismodernākais LG nākamās paaudzes televizors. 77 collu ekrāna diognāle un tā IMAX līdzīgais, masīvais izliekums aptver lietotāja redzamības lauku daudz pilnīgāk nekā plakanā ekrāna televizori. Tas apvieno LG unikālās WRGB OLED un Ultra HD tehnoloģijas, kas ļauj nodrošināt neierobežotas kontrasta proporcijas un četras reizes lielāku izšķirtspēju, nekā parastajiem FULL HD. “Nepārspēts attēla kvalitātē, šis milzīgais, futūristiskā dizaina TV ir īsts mājas izklaides brīnums, kas ir jāredz lai noticētu,” piebilst Kvons.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV