Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Bērni un jaunieši aicināti piedalīties tehnoloģiju festivālā

Easyget.lv, 09.09.2013. 12:38

Kidding tehnoloģiju festivālā notiks Eiropas labāko robotu paraugdemonstrējumi un bezmaksas meistarklases inženieru vadībā

Nedēļas nogalē, 14. un 15. septembrī, tirdzniecības centrā Domina Shopping bērnu talantu attīstības programmas Kidding ietvaros notiks īpašs tehnoloģiju festivāls. Tā laikā no plkst. 12:00 līdz 17:00 bērniem un jauniešiem būs iespēja vērot labāko Eiropas robotu paraugdemonstrējumus, kurus izstrādājuši izcilākie inženieri no Latvijas. Ikviens Kidding Tehnoloģiju festivāla apmeklētājs varēs piedalīties bezmaksas meistarklasēs un pieredzējušu ekspertu vadībā izmēģināt spēkus neparastos eksperimentos, pārbaudot fizikas un dabas likumus, informē t/c Domina Shopping mārketinga vadītāja Eda Magone.

Pašiem mazākajiem Tehnoloģiju festivāla apmeklētājiem būs iespēja piedalīties robotu zīmēšanas konkursā, vērot interesantas un izglītojošas multfilmas par robotiem, kā arī piedalīties konkursos un saņemt īpašas balvas. Savukārt jaunieši aicināti piedalīties aizraujošās robotu “cīņās” un konsultēties ar ekspertiem paši savu robotu veidošanā. Turklāt par patīkamu atmosfēru pasākuma laikā rūpēsies Edmunda Veizāna deju studijas pasniedzēji, aicinot ikvienu piedalīties īpaši sarūpētos bezmaksas online deju kursos.

Talantu attīstības programmu Kidding tirdzniecības centrs Domina Shopping īsteno jau ceturto gadu pēc kārtas. Tā mērķis ir nodrošināt bērniem un jauniešiem iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, apgūt jaunas prasmes un motivēt tos nākotnes sasniegumiem. Kidding programmas ietvaros katra mēneša trešajā nedēļas nogalē t/c Domina Shopping tiek organizēti dažādai tematikai veltīti bezmaksas pasākumi, nodrošinot iespēju ne tikai iedvesmoties no profesionāļu priekšnesumiem, bet arī saņemt vērtīgus padomus no nozares ekspertiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV