Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Canon prezentē jaunas Full HD sērijas kameras

Easyget.lv, 25.09.2013. 12:18

Canon prezentē īpaši kompaktas Full HD sērijas tīkla drošības kameras ar iebūvētu analītiku
Canon prezentē jaunas Full HD sērijas kameras

Canon Europe savam produktu klāstam pievienojis četras jaunas Full HD izšķirtspējas tīkla drošības kameras – PTZ Minidome VB-S30D, PT Minidome VB-S31D, Fixed Minidome VB-S800D un Fixed Box VB-S900F. Jaunā, īpaši kompaktā S sērija ir izstrādāta iekštelpām, kurās nepieciešama precīza noteiktu lauku vai priekšmetu uzraudzība, piemēram, mazumtirdzniecības, izglītības, tirdzniecības un viesmīlības nozarēs.

S sērija piedāvā lielisku Full HD izšķirtspēju, detalizētu attēlu kvalitāti, platu skata leņķi un izcilu sniegumu vājā apgaismojumā. Kameras aprīkotas ar augstas jutības CMOS sensoriem, ātras darbības platleņķa objektīviem un duāliem DIGIC procesoriem. Visām kamerām ir divi procesori – DIGIC DV III un DIGIC NET II –, ļaujot nemanāmi veikt tveršanu, apstrādi, kodēšanu un pārraidi. S sērija nodrošina lielisku sniegumu pat sarežģītos gaismas apstākļos – gan dienā, gan naktī.

Jaunajām kamerām ir tāda pati apstrādes struktūra kā Canon 2012.gada tīkla drošības kamerām, savukārt iekšējā programmēšana ir pārstrādāta, lai nodrošinātu vairākas H.264 un/vai MJPEG plūsmas ar HD vai zemāku izšķirtspēju. Papildus var veikt arī vienlaicīgu straumēšanu. Kameras atbalsta ierakstīšanu microSD kartēs (līdz 64 GB), un tam ir jauna utilītprogramma, kas var atskaņot tieši no microSD kartes – bez vajadzības vispirms lejupielādēt saturu datorā.

Iebūvētas analītikas kopums, kas sajūt kustību, nekustīgus un izkustinātus objektus, kameras aizskaršanu, kā arī apjoma izmaiņas, padara S sēriju par ideāli piemērotu visplašākajam pielietojumam. Parasti izmaiņas apgaismojumā pārtrauc analītiku, bet jaunās kameras pēc ievērojama spilgtuma maiņas tiek automātiski atiestatītas 20 sekunžu laikā. Tas nodrošina minimālu analītikas pārtraukšanu.

Visās jaunajās kamerās izmantota Canon 70 gadu attēlveides tehnoloģiju pieredze un ietverta uzlabota Auto Smart Shade vadība, kas automātiski izvēlas optimālo ekspozīciju. Tādējādi kameras ir vieglāk lietojamas un uzlabo gaišos laukus ar koriģētiem tumšajiem laukiem ainās ar pretgaismu vai sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

Visas kameras ir viegli uzstādīt, un tām ir 3 gadu apmaiņas garantijas programma . Jaunās kameras būs pieejamas no 2014. gada februāra.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV