Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Oktobra beigās notiks ikgadējā tehnoloģiju konference TechDay

Easyget.lv, 07.10.2013. 13:00

29. oktobrī Radisson Blu Hotel Latvija, Elizabetes ielā 55, Microsoft Latvia aicina tehnoloģiju entuziastus un profesionāļus uz ikgadējo tehnoloģiju konferenci TechDay, informē Kristine Mennika.

Visas dienas garumā pazīstami vietējie un ārvalstu eksperti iepazīstinās ar Microsoft tehnoloģiju aktualitātēm, sagaidāmajiem jaunumiem un nākotnes vīzijām.

Lielākā Microsoft Latvia tehnoloģiju konference pulcēs ap 600 nozares profesionāļu - biznesa lēmumu pieņēmējus, IT vadītājus, speciālistus, programmatūras izstrādātājus un partnerus - un sniegs padziļinātu ieskatu tehnoloģiju inovācijās.

Divas atklāšanas runas ar aizraujošām tehnoloģiju demonstrācijām, un 30 prezentācijas sniegs dalībniekiem iespēju padziļināti iepazīties ar jaunākajām Microsoft tehnoloģijām, kā arī saņemt praktiskus padomus pašreizējo produktu izmantošanai.

30 prezentācijās katrs dalībnieks atradīs sev virkni aktuālu un noderīgu tēmu. Konferences dalībniekiem būs iespēja klausīties un diskutēt ar Paulu Januszkiewicz, drošības jautājumu eksperti (Microsoft Most Valuable Professional), Krzysztof Szafer, darba vietas optimizēšanas tehnisko vadītāju Centrālajā un Austrumeiropā, Madu Kristensen, Microsoft tīmekļa platformu un rīku komandas vadītāju, un citiem tehnoloģiju ekspertiem.

Kā jau katru gadu, konferencē būs partneru ekspozīciju zona, kurā dalībnieki varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem, kā arī tos izmēģināt. Šogad TechDay 2013 partneri ir Nokia, HP, Jabra, Interactive Intelligence, Squalio projekts, Pluralsight, Capital, Baltijas Datoru akadēmija un Datorzinību centrs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV