Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG Optimus L9II viedtālrunis pieejams arī Latvijā

Easyget.lv, 09.10.2013. 11:47

LG Electronics (LG) līdz šim spēcīgākais papildinājumu plašu atzinību ieguvušajam L-Sērijas viedtālruņu klāstam – LG Optimus L9II (modelis: D605) tagad ir pieejams arī Latvijā.
LG Optimus L9II viedtālrunis pieejams arī Latvijā

Irīce tika izstrādāta, balstoties uz iepriekšējā modeļa Optimus L9 panākumiem, ar mērķi pacelt L-Sērijas viedtālruņu lietošanas pieredzi pavisam jaunā līmenī.

LG Optimus L9II ir aprīkots ar lielisku 4.7 collu True HD IPS displeju, 1.4 Ghz divkodolu processoru, 8 megapikseļu kameru, 8 GB atmiņu (ar MicroSD atmiņas karti līdz pat 35GB) 1 GB operatīvo atmiņu un lielas kapacitātes 2,460 mAh akumulatoru ar SiO+ tehnoloģiju, kas nodrošina patiešām ilgstošu darbību. Turklāt, viedtālrunī ir iebūvēts infrasarkanā porta savienojums, kas standarta tālvadības pults vietā ļauj izmantot LG Optimus L9II,lai attālināti kontrolētu populārākās mājas izklaides ierīces. Šī funkcija iepriekš bija pieejama tika premium klases viedtālruņos.

LG L-Sērijas galvenās priekšrocības ir plašais lietotāja funkciju klāsts un izsmalcinātais dizains, un LG Optimus L9II veiksmīgi turpina šo tradīciju. Viedtālrunim piemīt LG Optimus G iedvesmota dizaina estētika – noapaļotas korpusa malas un īpaša aizmugures paneļa virsmas struktūra, kas ļauj ērti turēt ierīci rokā. Papildus, rūpīgi pārdomātā LG Optimus L9II lietotāja saskarsne iekļauj tādas funkcijā kā QTranslator (ideāls ceļojuma biedrs, kas acumirklī iztulko ne tikai vārdus, bet arī veselus teikumus un frāzes, vienkārši izmantojot kameru, lai noskenētu tekstu) un QSlide (ļauj vienā logā bez pārtraukumiem izmantot līdz trim dažādām lietotnēm).

LG Optimus L9II (D605) galvenās specifikācijas:

  • Čipkopa: 1,4 GHz divkodolu processors
  • Displejs: 4.7 collu Ture HD (1280 x 720/ 312 ppi) IPS displejs
  • Atmiņa: 8 GB (MicroSD līdz pat 32GB) un 1 GB operatīvā atmiņa
  • Kamera: 8.0 MP (aizmugurējā) ar autofokusu un LED zibspuldzi, un 1.3 MP (priekšējā)
  • Akumulators: 2,460 mAh ar SiO+
  • Operētājsistēma: Android 4.1. Jelly Bean

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV