Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LG prezentē jaunākās premium ierīces Latvijā

Easyget.lv, 16.10.2013. 12:04

LG G2, LG G Tab 8.3, LG Ultra HD TVs un Baltijā pirmais ieliktais OLED televizors šodien tika prezentēti Latvijas tirgum 
LG prezentē jaunākās premium ierīces Latvijā

LG Electronics (LG) paziņoja par savu jaunāko flagmaņu pieejamību Latvijas tirgū. Garais saraksts ietver divas LG premium G-sērijas ierīces – LG G2 viedtālruni un LG G Tab 8.3 planšetdatoru, kuri būs pieejami Latvijā oktobra vidū, jaunākos papildinājumus LG Ultra HD televizoru klāstam – 55 un 65 collu modeļus – veikalos pieejami jau no oktobra – un lielisku papildinājumu jebkuram viedtālrunim – bezvadu mobilo printeri LG Pocket Photo. Papildus tam, LG pirmais Baltijas valstīs laiž apgrozībā ieliektos OLED televizorus (modelis: 55EA9800). Šī lieliskā ierīce būs pieejama pēc pasūtījuma jau no šī gada novembra.

G-Sērijas ierīces ir apliecinājums LG mērķim attīstīt uz klientu orientētas inovācijas. Balstoties uz LG veikto patērētāju dzīvesveida un uzvedības izpēti, G-sērijas ierīces patērētājam piedāvā dažādas praktiskas priekšrocības, tai skaitā ergonomisku dizainu un intuitīva lietotāja pieredzi. LG G2 ir pirmais viedtālrunis, kura sānos nav izvietota neviena poga – visas pogas atrodas uz ierīces aizmugurējā paneļa. Rear Key koncepts izstrādāts, vadoties pēc aptaujāto lietotāju atziņas, ka, palielinoties tālruņa izmēram, kļūst aizvien sarežģītāk izmantot tā sānos izvietotās pogas. Pārvietojot pogas uz tālruņa aizmuguri, lietotājiem tiek nodrošināta lielāka kontrole, jo šajā vietā parasti atrodas rādītājpirksts. Papildus unikālajam dizainam, LG G2 ir aprīkots ar 5,2 collu „Full HD” ekrānu – lielāko ekrānu mūsdienu populārajā 2,7 collu platuma viedtālruņu kategorijā, Graphic RAM (GRAM) ievērojami efektīvākai enerģijas izmantošanai, jaudīgu 3000 mAh akumulatoru un nozares vismodernāko mobilo procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 800. Jaudīgā aparatūra savienojumā ar unikālajām praktiskajām lietotāja funkcijām, piemēram, Answer Me (automātiski atbild uz telefona zvanu, pieliekot telefonu pie auss), Guest Mode (gadījumos, ja telefonam piekļūst kāds viesis ar sekundārās atslēgšanas paroli, attēlo tikai iepriekš atlasītās aplikācijas) utt., padara LG G2 par patiesi unikālu produktu.

Sakarā ar lielo pieprasījumu pēc 84 collu ULTRA High Definition (īpaši augstas izšķirtspējas) televizoriem, LG paplašināja Ultra HD televizoru klāstu ar 55 un 65 collu modeļiem. Jaunie LA9700 sērijas televizori nodrošina pārsteidzošu attēla kvalitāti ar izšķirtspēju 8,3 miljoniem pikseļu kadrā, kas vairāk nekā četras reizes pārsniedz standarta augstas izšķirtspējas televizoru rādītājus. Tru-ULTRA HD Engine palielina attēla skaidrību un nodrošina signāla izšķirtspējas palielināšanu, ļaujot patērētājiem skatīt jebkuru video formātu kvalitātē, kas līdzinās ULTRA HD. Turklāt LG LA9700 modeļi ir aprīkoti ar NANO FULL LED aizmugurgaismojumu, kas nodrošina tumšākus melnos toņus un atbilstošu spilgtumu, kā arī kontrastu. LG uzlabotie In-Plane Switching (IPS) paneļi ļauj jaunajiem televizoriem nodrošināt precīzu krāsu attēlojumu 178 grādu skatīšanas leņķī.

Kā pirmajam uzņēmumam, kas piedāvā ieliektos OLED platekrāna televizorus Amerikas Savienotajās Valstīs un Eiropā, tostarp arī Baltijas valstīs, LG ir visas iespējas kļūt par nākamās paaudzes televizoru standarta noteicēju tirgū. OLED televizori ar tiem raksturīgajām eleganti izliektajām ekrāna līnijām un LG izstrādāto tehnoloģiju WRGB OLED nodrošina izcilu attēla kvalitāti un visaptverošas skatīšanās iespējas. Šai ierīcei, kas vienlaikus ir arī vērā ņemams sasniegums dizaina jomā, piešķirta Red Dot godalga Best of the Best (Vislabākais no labākajiem), un tā ieguvusi arī atzītu starptautisko produktu pārbaudes organizāciju TÜV Rheinland, Intertek un VDE atzinību par lielisko attēla kvalitāti. LG augstākās kategorijas televizors ir arī pasaulē pirmais OLED televizors, kam piešķirts THN sertifikāts.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV